Home » , » Όταν ο Λαζαρίδης μνημόνευσε το ΚΚΕ

Όταν ο Λαζαρίδης μνημόνευσε το ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 | 5:50 μ.μ.

 Πηγή: Ανανδρανιστάκης Γιώργος - "Αυγή"
«Δεν του τα λέμε μόνο εμείς του ΣΥΡΙΖΑ, του τα έλεγαν και άλλα αριστερά κόμματα τον Δεκέμβριο του 2008», δήλωσε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ποια ήταν τα «άλλα αριστερά κόμματα;». Μα φυσικά το ΚΚΕ και η Αλέκα Παπαρήγα, που, μετά τη συνάντησή της με τον Καραμανλή, ανακοίνωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει τ' αυτιά των κουκουλοφόρων». Κακώς πήγε τόσο πίσω ο κ. Λαζαρίδης. Θα μπορούσε να ανατρέξει στην πρόσφατη συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στη ΔΕΘ, όπου ο γ.γ. του ΚΚΕ χαρακτήρισε μεν ανιστόρητη τη θεωρία των δύο άκρων, έσπευσε ωστόσο να συμπληρώσει ότι και «ο ΣΥΡΙΖΑ με τον τυχοδιωκτισμό του δίνει δικαιώματα».

Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τώρα που τα νύχια του κτήνους φάνηκαν γυμνά στον ήλιο, θα περίμενε κανείς ότι το ΚΚΕ θα έβαζε λίγο νερό στο κρασί του. Ούτε νερό, ούτε ίσκιος. Ο "Ριζοσπάστης" βγήκε χθες με κεντρικό άρθρο και έγραψε ότι «η Χρυσή Αυγή πάτησε στα ιδεολογήματα που έσπερναν τα αστικά ΜΜΕ και κόμματα μαζί και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι για την κρίση ευθύνονται οι σπατάλες, τα λαμόγια πολιτικοί και ότι αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν για να δει χαΐρι ο λαός. Πάτησε στα ντου εναντίον πολιτικών στις παρελάσεις, για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι έριξαν κυβερνήσεις». Σαν να ακούω τον Χρύσανθο ή, για να μην είμαι υπερβολικός, σαν να ακούω τον Βενιζέλο.

Η ηγεσία του ΚΚΕ ευφραίνεται με τους επαίνους της Δεξιάς, της αρέσει να ακούει τον Σαμαρά να αποκαλεί το Κόμμα «σοβαρή Αριστερά», σε αντίθεση με τους άλλους, τους μπαχαλάκηδες. Τους αρέσει να διαβάζουν στη στήλη του Δ. Μητρόπουλου στα "Νέα" ότι «Ο Τσίπρας δύει, ο Κουτσούμπας ανατέλλει» και στη στήλη του Γ. Παπαχρήστου ότι «όσο περνάει ο καιρός, ο Κουτσούμπας μου γίνεται όλο και πιο συμπαθής». Οι έπαινοι είναι ευπρόσδεκτοι κι ας είναι κι απ' τον Παπαχρήστο.

Τους αρέσει να τα διαβάζουν, μολονότι ξέρουν ότι είναι λυκοφιλίες, επιθέσεις αγάπης ενός καθεστώτος που βλέπει το ΚΚΕ ως υποδοχέα δυνητικών ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Το γνωρίζουν και όμως συνεχίζουν, αφήνουν τον Σαμαρά και την ακροδεξιά δράκα του να δηλητηριάζουν την κοινωνία με μίσος για την Αριστερά. Δεν είναι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ το δηλητήριο, είναι για ολόκληρη την Αριστερά. Όταν λένε για Μελιγαλάδες, γουναράδικα και δικτατορίες του προλεταριάτου, λοξοκοιτάζουν και προς το ΚΚΕ, αλλά η ηγεσία δεν τους βλέπει, έχει το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη. Δεν ακούει καν τον Βορίδη, που είπε χθες ότι και το ΚΚΕ είναι εκτός συνταγματικού τόξου.

Όσο το ΚΚΕ είναι ακίνδυνο για το σύστημα, το σύστημα θα του χαϊδεύει στοργικά το κεφάλι. Με το που θα γίνει επικίνδυνο, αν γίνει ποτέ επικίνδυνο, το χάδι τους θα γίνει γροθιά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:03 μ.μ.

Όταν γίνει το ΚΚΕ "επικίνδυνο" σε πόσους ΚΚΕδες θα στήσουν καρτέρι τα φίδια της ΧΑ;
Όταν γίνει το ΚΚΕ "επικίνδυνο" πόσες εκπομπές θα κάνει ο ΣΚΑΪ σε ένα 24ωρο για να προπαγανδίσει ότι το ΚΚΕ είναι το ίδιο με τη ΧΑ;

ΥΓ: Αυτοί είναι αυτοί που θέλουν "συνεργασία"...

ΥΓ2: Ούτε τους επαίνους ούτε

Ανώνυμος
21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:41 μ.μ.

...τους αφορισμούς ακούει το ΚΚΕ. Χαράσσει την πολιτική του ανεξαρτήτως "επαίνων" και αφορισμών.

Άγνωστος Χ

(Από λάθος σβήστηκε το τελευταίο μέρος του σχολίου)

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:57 π.μ.

Άμα ένας δημοσιογράφος σαν τον Ανανδρανιστάκη του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ των ρουφιάνων, των ξεπουλημένων τομαριών, των Λαιώτηδεν και των Πάγκαλων, των λωποδυτών και των υπηρετών των αφεντικών ήταν ικανός και άξιος να δώσει πιστοποιητικά "αγωνιστικότητας", "αντιφασισμού" και "αριστεροσύνης" στο ΚΚΕ, τότε το ΚΚΕ θα ήταν για κλάματα. Άει σιχτίρι ρε κακομοίρη, που θα αναπαράγεις τα κλισέ του δικομματισμού.

22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:38 π.μ.

Αυ-γ-ριαν-ή. Εκπληκτικά γρήγορη ενσωμάτωση όλων των κουσουριών του ΠΑΣΟΚ.
Και εις ανώτερα...



Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:31 π.μ.

ευγε,φοβερη μαρξιστικη αναλυση....

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:12 μ.μ.

Δεν περιμενουμε απο τους Συριζαιους κατι διαφορετικό .Πειτε κ αλλα το εχουμε αναγκη για να σας ακουει ο κοσμος.Δειτε ομως οσοι απο εσας που κατηγορειτε το ΚΚΕ για απομονωτισμο τον κοσμο στην ομιλια του Γ.Γ στο φεστιβαλ.

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:54 μ.μ.

Σε ποσους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ την πεσανε δολοφονικα τα σκυλια του αστικου κρατους;
Περιμενω γεγονοτα "γνησιοι μαρξιστες μου" τρομαρα σας κακια...

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:36 μ.μ.

βρε βρε το διονυσακη! εμφανιστηκες βλαχοδήμαρχε;
εργολαβος υπερασπισης του κκε; βλαξ να απαντας σε αυτο που γραφει το αρθρο και μετα να κανεις κριτικη στο ονομα του συγγραφεα.

12:54 εχεις αποριες;
στο βουλευτη στρατουλη πριν 6 μηνες. για αρχη σου αρκει αυτο;

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:38 μ.μ.

12:12
λογω των καλλιτεχνων ειχε κοσμο. οπως παντα απο το 1974.απλο ειναι

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:07 μ.μ.

Η φισουνιά στα μούτρα του Γλέζου,τι ήταν ρε παλληκάρι ,μια και περιμένεις γεγονότα?Κολώνια του έριξαν?
Στις διαδηλώσεις και πορείες που συμμετέχουν και συριζαίοι,ποιός τρώει το ξύλο?
¨Η νομίζεις ότι τα σκυλιά του αστικού κράτους,ρωτάνε πρώτα και αν είσαι συριζαίος σε εξαιρούν?
Πές μου τώρα εσύ που ζητάς γεγονότα,πότε τα σκυλιά χτύπησαν τις λιτανείες του παμε/κκε?

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:51 μ.μ.

6:36
Έλα αύριο από το Δημαρχείο όπου είμαι "βλαχοδήμαρχος" να δηλώσεις συμμετοχή για κυβερνητικός κλόουν. Θα πληρωθείς, εμείς δεν είμαστε τζαμπατζήδες οι καλές υπηρεσίες που προσφέρεις θα αμειφθούν. Αρκεί να μας ξανακάνεις να γελάσουμε όπως σήμερα. Χωρίς κουκούλα όμως.

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:26 μ.μ.

Μην περιμένετε να ασχοληθούν οι ΚΚΕδες με όσα γράφει το κείμενο.
Απο την στιγμή που αναφέρει αλήθειες που δεν μπορούν να τις αντικρούσουν,καταφεύγουν στην γνωστή μέθοδο της λασπολογίας και όποιον πάρει ο χάρος.
Θλιβεροί υποστηρικτές του συστήματος.
Αλλωστε τώρα έχουν να ασχοληθούν και με το πως θα προχωρήσει το σχέδιό τους για να σταματήσει ο αγώνας των εκπαιδευτικών.
Μετέρχονται όλα τα μέσα αλλά δεν τους βγαίνει.
Τα ΝΕΑ όμως θα συνεχίσουν να επαινούν την υπεύθυνο στάση του ΚΚΕ και την σοβαρότητα που επιδεικνύει στους αγώνες!!
Μετά αναρωτιούνται τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε!!

Ανώνυμος
23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:00 π.μ.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τα κουκια δεν βγαινουν ετοιμαστειτε ψυχολογικα για συγκυβερνηση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λογω ανωτερας βιας για να μεινουμε στην ΕΕ...
Τα λεμε

Ανώνυμος
23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:20 π.μ.

Νομίζω ότι είναι υπερβολική η αναφορά του μπλογκ στο ΚΚΕ. Δείχνει ένα είδος κόμπλεξ και χωρίς λόγο. Για να λέμε την αλήθεια, το ΚΚΕ και να ήθελε δεν μπορεί πια να κάνει πολλά πράγματα. Εως μια καλή συναυλία. Ο κόσμος του είναι διαλυμένος και η πρόσβασή του στην εργατική τάξη περιθωριακή. Τα σωματεία του σφραγίδες - ανύπαρκτα. Φυτοζωεί χρησιμοποιώντας τα κόκκινα σύμβολα από τη μία και την εύνοια του συστήματος από την άλλη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η υπόλοιπη αριστερά δεν τα καταφέρνει επειδή... φταίει το ΚΚΕ. Από την άλλη δεν έχει νόημα να ανοίξεις κουβέντα γιατί είναι φανερό ότι τα μέλη του ΚΚΕ δεν έχουν στοιχειώδη ιδεολογική και πολιτική συγκρότηση. Ο "συριζα" (όλοι είναι συριζα!) και "ο μαλάκας ο κόσμος που δεν καταλαβαίνει" και άλλες παιδικότητες. Αρα καλό θα ήταν να μειωθούν οι αναφορές στο ΚΚΕ και τα ξεκατινιάσματα. Το ΚΚΕ είναι στη β κατηγορία των κομμάτων του συστήματος. Προς τι τόση φασαρία;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger