Home » , » Βίος και πολιτεία του Α. Πάλλη (Βίντεο)

Βίος και πολιτεία του Α. Πάλλη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 | 1:29 π.μ.

Είναι κατανοητή η προσπάθεια της ιστοσελίδας του «Πρώτου Θέματος» να υποβαθμίσει όσο μπορεί τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δραστηριότητες του μεγαλομετόχου –κατέχει το 40% των μετοχών- της εφημερίδας.
Παρουσιάζει το όλο θέμα με ένα αποπροσανατολιστικό τίτλο «Αντιαεροπορικό όπλο του '40 βρέθηκε σε κοντέινερ στον Πειραιά», και το περνάει στα «ψιλά» της ειδησεογραφίας της.
Οσο για την αναφορά της φασιστοσυμμορίας ότι «ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως καμία απολύτως σχέση δεν έχουμε με το συγκεκριμένο πρόσωπο», πιθανόν έχει την ίδια βαρύτητα με τις διαβεβαιώσεις του ναζιστικού μορφώματος, ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον φονιά Ρουπαλιά.

Επειδή μέχρι αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σ’ όλη αυτή την ιστορία, αρκούμαστε στο να παραθέσουμε ένα σχετικό βίντεο από την τηλεοπτική εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλα και θα επανέλθουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Tom
17 Οκτωβρίου 2013 στις 2:51 π.μ.

Φαίνεται οτι ο Πάλλης εφάρμοσε λίγο πρόωρα το συμπέρασμα του Στάλιν για τον φασισμό, οτι δηλαδή ο τελευταίος είναι οργάνωση μάχης της αστικής τάξης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger