Home » » Διευκρινήσεις Τατσόπουλο για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Μ. Γλέζο και θέσεις του ενάντια της απλής αναλογικής (2 Βίντεο)

Διευκρινήσεις Τατσόπουλο για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Μ. Γλέζο και θέσεις του ενάντια της απλής αναλογικής (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 | 8:21 μ.μ.

Επειδή σε περασμένη ανάρτηση είχαμε αναφερθεί σε δηλώσεις του Τατσόπουλου που αφορούσαν τον Μ. Γλέζο, όπως αυτές μεταδόθηκαν από ΜΜΕ (και από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αντένα) και πιθανόν να τον αδικήσαμε, θεωρούμε υποχρέωση μας να παρουσιάσουμε την δική του εκδοχή όπως την παρουσίασε στην τηλεοπτική εκπομπή του Ευαγγελάτου.

 Ο βουλευτής του Σύριζα, ισχυρίστηκε ότι η δήλωση του υπέστη κοπτοραπτική, παρουσιάστηκε με προβοκατόρικο τρόπο και σύμφωνα με τον ίδιο «μια ανάλαφρη κουβέντα το πρωί στον ΒΗΜΑ FM γύρω από τους ήρωες του Αστερίξ -με αφορμή ένα εστιατόριο ονόματι "Δρυίδης"- ανηφορίζει ήδη προς τη γνωστή διαδικτυακή Λεωφόρο της Παράνοιας. Με παρηγορεί τουλάχιστον ότι ο ίδιος ο Μανώλης Γλέζος γνωρίζει πόσο τον σέβομαι και τον αγαπάω».

Εμείς παρουσιάζουμε στο βίντεο που παραθέτουμε τις διευκρινήσεις που έδωσε ο Τατσόπουλος αλλά δεν μπορεί να μην υπογραμμίσουμε ότι στα τόσα χρόνια της πολιτικής μας ενασχόλησης είναι η πρώτη φορά που ακούμε βουλευτή αριστερού κόμματος να είναι κάθετα αντίθετος με την απλή αναλογική –όπως είπε ο Τατσόπουλος στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή- και να δηλώνει ότι αν ‘ρθει τέτοια πρόταση στην βουλή θα την καταψηφίσει.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2013 στις 1:33 π.μ.

Σύντροφοι, τα ΜΜΕ διαστρέφουν τις δηλώσεις του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων. Με τον Τατσόπουλο διαφωνώ σε πολλά που είπε πριν (και που καλώς τα σχολίασε το site σας) αλλά εδώ δεν ήθελε να θίξει το Γλέζο. Έρχονται τα νέα μέτρα, ο κόσμος τους φτύνει, κι αρχίζουν τα κόλπα.

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2013 στις 4:49 μ.μ.

Ο Τατσόπουλος είναι ένας τσανακολύφτης του συστήματος και των ΜΜΕ.Σε αυτή την περίπτωση όμως νομίζω πως έπεσε θύμα τους απο μια χαζή χαριτομενιά προς τον Μ.Γλέζο.
Καλό θα ήταν πάντως να έπαιρνε θέση ο σ. Αλεξάτος για να ξεμπερδέψει κάπως τα πράγματα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger