Home » » Οταν ο Τσίπρας ... ανακάλυψε την πυρίτιδα

Οταν ο Τσίπρας ... ανακάλυψε την πυρίτιδα

Από giorgis , Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 | 2:55 π.μ.

Του Γ. Γ.

«Καλά αυτός ανακάλυψε την πυρίτιδα». Μόνο μ’ αυτή την πρόταση μπορείς να σχολιάσεις την «αποκάλυψη –βόμβα» που κάνει ο πρόεδρος του Σύριζα σε συνέντευξη του στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου που κυκλοφορεί.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που μάλιστα προαναγγέλλεται με «καρεδάκι» στην πρώτη σελίδα στην εφημερίδα RealNews που κυκλοφορεί σήμερα  ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό του όπως και τα υπόλοιπα των βουλευτών της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα.

«Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του.

Μιλάμε για πολιτική οξυδέρκεια .. που σπάει καρύδια. Η πλάκα δεν είναι ότι άργησε να το αντιληφθεί και να το γνωστοποιήσει ο Τσίπρας. Το ωραίο είναι ότι το παρουσιάζουν «σημαντική αποκάλυψη» μπλοκ που πρόσκεινται στον Σύριζα.

Μπαίνω λοιπόν στον πειρασμό να ξαναπαραθέσω μια ανάρτησή μου που είχα κάνει στο μπλοκ μας εδώ μια καιρό:


Το παρακάτω περιστατικό είναι εντελώς πρόσφατο και απόλυτα αληθινό.  Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει.

Τηλεγραφικά η φτιάξη.

Καθώς μιλούσε Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας, που μένει στην Ελλάδα, στο τηλέφωνο με σύντροφο του στην Τουρκία –η γλώσσα συνομιλίας τους ήταν τα Τούρκικα- ξαφνικά ακούει κάποιους περίεργους ήχους στο τηλέφωνο. Επί τόπου βρίσκεται να παρακολουθεί συνομιλία Κυπατζήδων.

Τα παίρνει στο κρανίο ο σύντροφος και αρχίζει να βρίζει αισχρά τους «μυστικούς πράκτορες». Το τι τους είπε δεν γράφεται. Με σπαστά ελληνικά τους έριξε τέτοια μπινελίκια –κακώς κατά την άποψη μας πήρε η μπάλα τις μάνες και τις αδελφές τους- που υπήρξε πράκτορας της ΕΥΠ – δεν ξέρουμε αν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά- να παρέμβει στην συνομιλία τους και με ύφος απολογητικό να πει ότι «την δουλειά μας κάνουμε, μην μας βρίζεις την οικογένεια».

Τώρα που βρέθηκε ΚΥΠατζής να έχει τέτοιες ευαισθησίες είναι άξιο απορίας. Οσο για την «δουλειά μας κάνουμε» το έχουμε ξανακούσει από πολλούς δήμιους του ελληνικού λαού … 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Οκτωβρίου 2013 στις 1:36 μ.μ.

Πόσο αριστεριστής πρέπει να είσαι για να μην καταλαβαίνεις ότι είναι άλλη κατηγορία το μέλος του DHKP και άλλη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger