Home » , » Κι άλλοι χρυσαυγίτες βουλευτές στο "κάδρο" για συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία (Βίντεο) - Μπούκουρας: Ο τραμπούκος χρυσαυγίτης πιστολέρο (Βίντεο) - Αντιφασιστική πορεία στο Πέραμα (Βίντεο)

Κι άλλοι χρυσαυγίτες βουλευτές στο "κάδρο" για συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία (Βίντεο) - Μπούκουρας: Ο τραμπούκος χρυσαυγίτης πιστολέρο (Βίντεο) - Αντιφασιστική πορεία στο Πέραμα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 | 9:19 μ.μ.

Στο πρώτο βίντεο παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο το δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ναζιστικής συμμορίας. Να σημειώσουμε επίσης ότι πυροβόλο όπλο που η προέλευση τους δεν έχει εξακριβωθεί, ναρκωτικά, λαθραία CD- DVD και τσιγάρα ήταν τα ευρήματα στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης. (
Είναι αυτό που λέει ο Θ. Μπακαλάκος «ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει», ενώ κάνει εντύπωση το πώς οι μπάτσοι εξακολουθούν να διατηρούν ενοχοποιητικά γ’ αυτούς στοιχεία στα κτήρια στα οποία σταβλίζονται).

 Το βασικό είναι ότι ανοίγει νέος κύκλος κατηγορουμένων χρυσαυγιτών βουλευτών με την άρση της ασυλίας των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα οι οποίοι αναμένεται να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση χωρίς να αποκλείεται και η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους.


Σαν βροχή πέφτουν οι καταγγελίες για την εγκλημετική δράση της Χ.Α στην Κορινθία αλλά και προσωπικά στον χρυσαυγίτη βουλευτή Σ. Μπούκουρα. Είναι χαρακτηριστικά όσα ακούμε να μας λένε ο δήμαρχος Κορίνθου και ο δήμαρχος Νεμέας.


Μαζική αντιφασιστική πορεία έγινε στο Πέραμα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger