Home » , , » Το σκάνδαλο των υποκλοπών του 2005 στο οποίο είχε μπει ταφόπλακα με βουλευτική βούλα ξανανοίγει (Βίντεο)

Το σκάνδαλο των υποκλοπών του 2005 στο οποίο είχε μπει ταφόπλακα με βουλευτική βούλα ξανανοίγει (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 | 5:29 μ.μ.

Κάτι μας λέει ότι αυτή η ιστορία με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καχριμάκη, ο οποίος πρόκειται να απολογηθεί στις 8 του μήνα στον ανακριτή για ηθική αυτουργία στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της πολιτείας θα έχει μεγάλη «ουρά».

Δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο απ’ όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε με το ρεπορτάζ της Ιωάννας Μάνδρου από την τηλεόραση του Σκάι.
Επειδή όμως αυτή η υπόθεση αφορά την περίπτωση των τηλεφωνικών υποκλοπών του 2005, θυμόμαστε όλοι τι είχε συμβεί τότε, όπως επίσης ότι μπήκε ταφόπλακα και μάλιστα με κοινοβουλευτική βούλα σ’ αυτό το σκάνδαλο, στις αρχές Ιούνη του 2010.

Γιατί ξανάνοιξε άραγε τώρα και μάλιστα με τόση ένταση; Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη αυτού του θέματος προσθέτοντας τώρα ένα απόσπασμα απ’ την ιστοσελίδα enikos.gr το οποίο μας λέει ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, ο δικαστικός λειτουργός πριν στείλει την κλήση είχε πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του πρώην βουλευτή όπου βρέθηκε διαβαθμισμένο έγγραφο που αφορούσε στην πολεμική αεροπορία, την περίοδο μάλιστα που ο Μ. Καρχιμάκης ήταν σκιώδης υπουργός Άμυνας. Επίσης κατασχέθηκαν έγγραφα που αφορούσαν σε πολιτικά σκάνδαλα της περιόδου 2005-2007.

 Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας απολογήθηκε πρωην υπάλληλος της ΕΥΠ για την κατηγορία της φυσικής αυτουργίας σε παραβίαση μυστικών της πολιτείας και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Πολλά και σημαντικά στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια μέσα από την έρευνα του ανακριτή, έδωσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μάρτυρας-κλειδί, ο οποίος υπέδειξε συγκεκριμένο πρόσωπο αμερικανικής καταγωγής ως τον άνθρωπο που είχε κομβικό ρόλο στις υποκλοπές.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger