Home » , » Ο Αδωνις απειλεί με απολύσεις. Με παράταση της απεργίας τους απαντούν οι γιατροί. (Βίντεο)

Ο Αδωνις απειλεί με απολύσεις. Με παράταση της απεργίας τους απαντούν οι γιατροί. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 | 3:56 μ.μ.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που παραθέτουμε ο υπουργός υγείας απειλή με απολύσεις τους γιατρούς δηλώνοντας ότι το υπουργείο διαθέτει «plan B» που «δεν θα αρέσει» στου γιατρούς.
 Η απάντηση που εισέπραξε από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ήταν η παράταση της πανελλαδικής τους απεργίας μέχρι την Δευτέρα 9 Δεκέμβρη «μετά και την αδιάλλακτη στάση του υπουργού Υγείας ως προς τις απολύσεις και τη διάλυση της δημόσιας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, Γιάννης Χρονόπουλος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογράμμισε ότι οι γιατροί δεν εκβιάζονται και διαθέτουν «plan C» που είναι αυτό της συνέχισης των απεργιών. Επίσης, κατήγγελλε ότι ο υπουργός προσπαθεί να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό, μέσω της ανανέωσης των συμβάσεων των γιατρών και προσλαμβάνει ειδικότητες που ο ίδιος θεωρεί ότι δεν χρειάζονται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, κάνοντας λόγο για πρόσληψη πλαστικού χειρούργου και αγγειοχειρουργού στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες από ΑΠΕ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger