Home » , » Ζήτημα χρόνου η διάσπαση ή διάλυση της ΔΗΜΑΡ

Ζήτημα χρόνου η διάσπαση ή διάλυση της ΔΗΜΑΡ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 | 9:23 μ.μ.

Απ’ ότι όλα δείχνουν είναι ζήτημα χρόνου να διασπαστεί ή να διαλυθεί η «αριστερά της ευθύνης», το πολιτικό μόρφωμα του Κουβέλη που τα στελέχη του κατάντησαν θλιβερές μαριονέτες σε δεξιά κυβέρνηση καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας.

Μ’ αυτό το δεδομένο αρκετά στελέχη αυτού του κόμματος κάνουν ότι μπορούν να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο ... δείχνοντας μεγάλη συνέπεια θέσεων και απόψεων.
Και αντί να σχολιάσουμε εμείς το γεγονός ας αφήσουμε να μιλήσει η «θλίψη» για το κατάντημα του Κουβέλειου μορφώματος όπως βγαίνει από τα γραφόμενα του  γενικού γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρου Λυκούδη:

«Η εικόνα στελεχών πρώτης γραμμής που ψήφισαν χθες στην Κεντρική Επιτροπή υπέρ της ανάληψης ηγετικού ρόλου από τη ΔΗΜΑΡ για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς (με τον τρόπο που προτείνουν οι Θέσεις), αλλά σήμερα προτείνουν συνεργασία με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, η εικόνα κορυφαίων στελεχών που ώθησαν με συνοπτικές βεβαιότητες το κόμμα εκτός κυβέρνησης και σήμερα εισηγούνται την επιστροφή του, είναι η εξώφθαλμη απόδειξη του προβλήματος. Και είναι εικόνα οδυνηρή».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger