Home » » Μπάχαλο στην βουλή κατά την ψηφοφορία για τα φάρμακα (Βίντεο)

Μπάχαλο στην βουλή κατά την ψηφοφορία για τα φάρμακα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 | 7:03 μ.μ.

Ένα κομφούζιο δημιουργήθηκε σήμερα στην βουλή κατά την ψήφιση της τροπολογία του υπουργείου Υγείας για τις τιμές των φαρμάκων, (Το βλέπουμε και στο βίντεο που παραθέτουμε).

Εγινε το αναμενόμενο. Οι βουλευτές της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ την υπερψήφισαν. Συνολικά πήραν στην ψηφοφορία 246 βουλευτές. Υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν 164 βουλευτές, κατά ψήφισαν 72 βουλευτές, ενώ δέκα βουλευτές ψήφισαν «παρών».

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει την ψηφοφορία θεωρώντας ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν παράνομη και αντισυνταγματική.
Η ψηφοφορία έγινε με τρόπο αυθαίρετο, καθώς στην τροπολογία περιλαμβάνονται πέντε διαφορετικά άρθρα, στα οποία δεν καταγράφηκαν οι διαφορετικές ψήφοι των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Νόμιμο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει και δεν θα γίνει δεκτή από τον ΣΥΡΙΖΑ η φαλκίδευση της ψήφου μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θ. Τζάκρη συντάχτηκε με την γραμμή του Σύριζα του οποίου οι βουλευτές ψήφισαν «ναι» στα άρθρα 1, 2, 3, 4 της τροπολογίας και «όχι» στο άρθρο 5, που αφορά την τιμολόγηση των φαρμάκων.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Περαστικός
27 Νοεμβρίου 2013 στις 9:05 μ.μ.

Απών(τες), Παρών(τες) και Κατά(ντια), όλοι τον ίδιο οίκο ενοχής στηρίζουν...
Όλοι έχουν βάλει πλάτη μην και τολμήσει και γκρεμιστεί το ολιγαρχικό οικοδόμημα και μείνουν χωρίς στέγη τα κομματικά μαντριά και χωρίς κριάρια τα πρόβατα.

Έσεται όμως και θα είναι επώδυνη!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger