Home » » Νεκροί από πυροβολισμούς δυο μέλη της Χ.Α

Νεκροί από πυροβολισμούς δυο μέλη της Χ.Α

Από giorgis , Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 | 8:39 μ.μ.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τα όσα συνέβησαν  στη Λεωφόρο Ηρακλείου 420 έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι 3 μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκαν πυροβολισμούς από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή Honda varadero και φορούσαν κράνη με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυο νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Θα ήταν παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε εκτίμηση για το ποιοι μπορεί να είναι οι δράστες αυτής της επίθεσης. Ο Πρετεντέρης έσπευσε να βγάλει το πόρισμα του ότι ήταν ενέργεια αντεκδίκησης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2013 στις 9:08 μ.μ.

τώρα είμαι ο μοναδικός που σκέφτεται οτι... είναι μια κακό στημένη προβοκάτσια ,που στοχο εχει να εμπέδωση στον μέσο Ελληνα οτι η θεωρια των δυο ακρων ισχύει και ο μονος που θα μας σωσει απο το κακο ειναι ο Δενδιας ο Γεωργιαδης,Ο γιος μιτσοτακης και αλλες δημοκρατικες δυναμεις της κυβερνησης Σαμαρα-βενιζελου
ανορφογραφοσ

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2013 στις 10:17 μ.μ.

Την ώρα που η κυβέρνηση στριμώχνεται (έχει γύρω στο 10% σε κυλιόμενη δημοσκόπηση) υπουργοί (Άδωνης κλπ) και πρώην βουλευτές καταδικάζονται, ο κόσμος αγανακτεί με το χαράτσι και τα νέα μέτρα, γίνεται δολοφονία απλών μελών... Η υπόθεση ζέχνει προβοκάτσια. Για να μπορέσει ο Σαμαράς να επιβάλει στρατιωτικό νόμο. Μόνο έτσι θα κρατηθεί στην εξουσία. Ακόμα κι οι οργανώσεις 17Ν ΕΛΑ κλπ είχαν στόχο υψηλόβαθμους πολιτικούς όχι απλούς πολίτες. Τα συλλυπητήρια μου στους συγγενείς τους.

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2013 στις 10:41 μ.μ.

Kαι μια μη παρακινδυνευμένη δήλωση


Σε ανακοίνωσή του για τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο. Αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger