Home » , , » Σχόλιο του "Ριζοσπάστη" αναφερόμενο σε άρθρο του "Πριν"

Σχόλιο του "Ριζοσπάστη" αναφερόμενο σε άρθρο του "Πριν"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 | 11:39 π.μ.

Την Κυριακή υπήρχε ένα κείμενο που υπέγραφε ο Θανάσης Σκαμνάκης στην εφημερίδα «Πριν» που είχε τίτλο: «Επιλεκτικό σπορ η υπευθυνότητα. Μετά την απόλυση Μπογιόπουλου ακολούθησε και ο διασυρμός του μέσω Βήματος». Το στέλεχος του ΝΑΡ επικαλούμενος την θητεία του στο παρελθόν σαν μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ έγραφε μεταξύ άλλων:  «ουκ λίγες φορές πρώτα διαβάζαμε στο "Βήμα" τα σχέδια του Χ. Φλωράκη ή εσωκομματικά συμβάντα και μετά τα μαθαίναμε στην Κ.Ε».

Σχόλιο που έρχεται σήμερα από τον «Ριζοσπάστη»:

Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε...

Αρθρογράφος στην εφημερίδα ΠΡΙΝ κόπτεται για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΚΕ, για τις συζητήσεις των ΚΟΒ, την «εσωκομματική δημοκρατία», τις σχέσεις μελών του Κόμματος με τον «Ριζοσπάστη» και άλλα πολλά. Παίρνοντας τη σκυτάλη από διάφορα επιτελεία του αστικού Τύπου που προσπαθούν με ανυπόστατα ψεύδη και υπονοούμενα να σπιλώσουν το ΚΚΕ, την ΚΕ, το ΠΓ.
Ο αρθρογράφος του ΠΡΙΝ μιλάει ως γνωρίζων, ως πρώην στέλεχος του ΚΚΕ και έτσι προσπαθεί να δώσει εγκυρότητα στα λεγόμενά του. Εχει όμως αδύνατη μνήμη, δεν θυμάται ή μάλλον συνειδητά ξεχνά ότι την περίοδο του 1988-1991, στην οποία και αναφέρεται, απολάμβαναν τη ζεστή φιλοξενία και προστασία του αστικού Τύπου τα στελέχη και των δύο αλληλοτροφοδοτούμενων φραξιονιστικών κέντρων που επιδίωκαν τη διάλυση του ΚΚΕ και τα οποία αποχώρησαν από αυτό, στο ένα εκ των οποίων θήτευσε και ο ίδιος... Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger