Home » , » Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ για την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ (Βίντεο)

Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ για την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 | 1:37 π.μ.

Καταπέλτης ενάντια στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης ο οποίος μιλώντας την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και αναφερόμενος στην κυβερνητική απόφαση να στείλει τους μηχανισμούς καταστολής της για να εκκενώσει του κτήριο της ΕΡΤ, δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

Εχουμε μια ανάλγητη κυβέρνηση, Εχουμε μια κυβέρνηση των φαύλων, κυβέρνηση που έχει φτωχοποιήση τον ελληνικό λαό και θέλει να δώσει την Ελλάδα οικόπεδο βορά στα χέρια της τρόικας και της Μέρκελ, είπε μεταξύ άλλων.
Συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε τον εαυτό της πράττοντας αντιδημοκρατικά, αντισυνταγματικά, θεωρώντας ότι επειδή αυτή γονατίζει στον κατακτητή θα γονατίσει κι ο ελληνικός λαός με τα σκληρά μέτρα που παίρνει.

 Δεν θεωρούμε απαραίτητο να σχολιάσουμε την αντιπαράθεση που είχε στην ίδια εκπομπή την αντιπαράθεση που είχε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ με τον Τζήμερο και τον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ. Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους για όποιον/α παρακολουθήσει το βίντεο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger