Home » » Για τον σχεδιασμό του μπλοκ μας

Για τον σχεδιασμό του μπλοκ μας

Από giorgis , Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 | 5:28 π.μ.

Αρκετοί αναγνώστες μας εκφράστηκα με αρνητικά σχόλια για το νέο σχεδιασμό που έχει το μπλοκ μας. Μας λένε ότι δεν είναι ελκυστικός, λειτουργικός, ότι «χάνονται» στα περιεχόμενα του.

Σίγουρα είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το δούμε. Εμείς με την νέα του μορφή επιδιώξαμε το εντελώς αντίθετο. Μάλλον δεν το καταφέραμε.

Το συζητήσαμε αυτό το ζήτημα, αλλά δεν καταλήξαμε. Υπάρχουν μια σειρά προτάσεις. Να επιστρέψουμε σε κάποιον σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν που υπήρχε, να δούμε αν υπάρχει η δυνατότητα να εξασφαλίσουμε 50 ευρώ τον μήνα, να νοικιάσουμε χώρο σε σέρβερ για να πάμε σε ιστοσελίδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες και άλλες σκέψεις.

Δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Αν έχετε κάποια πρόταση θα μας ενδιέφερε να μας την στείλετε στο μαιηλ giorgis119@yahoo,gr

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2013 στις 9:12 π.μ.

Να φτιάξετε έναν λογαριασμό σε τράπεζα, να δείτε πως θα πάει, να δημοσιεύετε κάθε μήνα το ποσό που θα έχει το ταμείο και να μπείτε στον σέρβερ!

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2013 στις 9:38 π.μ.

Καθόλου λειτουργικό.
Το προηγούμενο άψογο.
Απλά επιστρέψτε στο προηγούμενο

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2013 στις 7:19 μ.μ.

επιστρέψτε στον πρότερον εντιμον βίον

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2013 στις 8:04 μ.μ.

Νομίζω ότι το μυστικό είναι ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός. Δεν θέλω να διαφημίσω σχετικά μπλοκ (κι ούτε ξέρω αν γίνεται στο blogspot, στη wordpress γίνεται) , αλλά τα λίγα χρώματα βοηθάνε επίσης (αφού έχουν χρώματα οι εικόνες, και με εξαίρεση την πάνω πάνω λωρίδα που ξεχωρίζει το μπλοκ). Όχι όμως επιστροφή στο παλιό, πειραματισμός χρειάζεται...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger