Home » , » Κοίτα ποιος υπερασπίζεται τον Σφακιανάκη!

Κοίτα ποιος υπερασπίζεται τον Σφακιανάκη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 | 10:30 μ.μ.

Δεν θα χάσουμε τώρα την ώρα μας να ασχοληθούμε με την «αγιογραφία» που έκανε στην ναζιστική συμμορία ο Σφακιανάκης, ούτε στην έντιμη στάση που κράτησε η Δέσποινα Βανδή διαλύοντας την συνεργασία μαζί του μετά της δηλώσεις του υποστήριξης   στη Χρυσή Αυγή.  

Αλλά επειδή σε ένα ζάπινγκ είδαμε ότι ο Σφακιανάκης στο πρόσωπο του γραφικού αλλά και επικίνδυνου δημοσιοκάφρου, Στέφανου Χίου βρήκε τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του να γράψουμε δυο λόγια.

Δεν θα είναι δικά μας, αλλά ενός άλλου δημοσιοκαφρικού «μπουμπουκιού» του Γιάννη Παπαγιάννη, -αλήθεια, που βρίσκονται κάποιες μηνύσεις που έχουν υποβληθεί σε βάρος του για εκβιασμούς κλπ;- που όταν στο παρελθόν είχε ρθεί σε αντιπαράθεση με τον Χίο είχε αναρτήσεις στο μπλοκ του, του τύπου:

«Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΧΙΟΣ...
ΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...
Αρχιεκβιαστής στα πρότυπα του αφεντικού του. Αμόρφωτος και ψυχασθενής. Λακές του ιδιοκτήτη που τα έπαιρνε από όποιον έβρισκε μπροστά του».

Ενώ μια άλλη ανάρτησή του είναι πιο χαρακτηριστική:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Νοεμβρίου 2013 στις 11:38 μ.μ.

http://www.stoxos.gr/2013/11/blog-post_1685.html http://www.stoxos.gr/2013/11/blog-post_1452.html ετοιμάζουν "επιθέσεις" για να "τιμωρήσουν" τη Βανδή. Σημείωση 1η: Δεν είναι η πρώτη φορά που μαζεύονται για να ψηφίσουν ομαδικά και να αλλάξουν αποτέλεσμα δημοσκοπήσεων σε site. Σημείωση 2η: προφανώς η ελευθερία λόγου και έκφρασης ισχύει μόνο για το Σφακιανάκη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger