Home » , , » Πάλι αρλουμπίζει ο Πολύδωρας;

Πάλι αρλουμπίζει ο Πολύδωρας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 | 11:45 π.μ.

Μέχρι τώρα για τον Βύρωνα Πολύδωρα ισχύει η λαϊκή ρήση «πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα». Ενώ δηλαδή κατά καιρούς έκανε σωστές διαπιστώσεις (Εχει γράψει η δήλωση του «Αυτό που συμβαίνει δεν είναι απλά φτωχοποίηση, αλλά δουλοποίηση. Οι κυβερνήτες, στο ορατό μέλλον, με την πολιτική τους θα μας έχουν κάνει φτωχούς και δούλους και ταυτόχρονα θα μας κοιμίζουν σε εκτεταμένα υπνωτήρια και θα μας ταΐζουν σε τραπεζαρίες με μεταλλαγμένα και θα μας ζητούν να τους δοξάσουμε ως ευεργέτες!»), παράλληλα και με τα δυο του χέρια ψηφίζει την κυβερνητική πολιτική.

Σήμερα με συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» όχι απλώς αφήνει ανοιχτό να μην ψηφίσει το φορολογικό νομοσχέδιο αλλά απορρίπτει συνολικά την κυβερνητική γραμμή απέναντι στην τρόικα.
«Κυνηγούν χίμαιρες» όσοι πιστεύουν ότι θα ελαφρύνουν τα βάρη της Ελλάδας μετά τις εκλογές, λέει ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαρακτηρίζει τους εταίρους «Σάιλοκ», την τρόικα «γιαπηδοπροτεστάντες» και τονίζει ότι πρέπει να πάψουμε να είμαστε «βοηθοί εκπλήρωσεως» των τοκογλύφων δανειστών. Αφήνει επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει, σήμερα, υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Για να δούμε. Θα συνεχίσει να είναι ένας γραφικός τύπος του οποίου δεν πρέπει να δίνουμε καμιά βαρύτητα στα λεγόμενα του ή μήπως πήρε απόφαση να διαφοροποιηθεί απ’ την καταστροφική για τον λαό κυβερνητική πολιτική.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger