Home » , » Εσκασε μύτη και ο υπόδικος Π. Ψωμιάδης για να μας πει ότι «Δεν έχω θέση στη Ν.Δ με την πολιτική που ακολουθεί».

Εσκασε μύτη και ο υπόδικος Π. Ψωμιάδης για να μας πει ότι «Δεν έχω θέση στη Ν.Δ με την πολιτική που ακολουθεί».

Από giorgis , Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 | 8:36 π.μ.

Εσκασε μύτη και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για να μας πει ότι «Δεν έχω θέση στη Ν.Δ με την πολιτική που ακολουθεί».
Θα πει κάποιος αναγνώστης μας και θα έχει δίκιο, με μια επιφανειακή προσέγγιση,  πώς είναι δυνατόν να δίνουμε βαρύτητα στα λεγόμενα του γραφικού, υπόδικου σήμερα, πρώην νομάρχη της Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Ο Π. Ψωμιάδης έχει προσωπική εκλογική πελατεία και έβαλε υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. (Αν δεν κάνουμε λάθος πρέπει να συγκέντρωσε πανελλαδικά το 18% τω νεοδημοκρατών που πήραν μέρος σ’ αυτή την διαδικασία).
Οποτε αν αυτός ο πολιτικάντης δεν διστάζει δημόσια να ρίχνει μύδρους κατά της ηγεσίας του κόμματός του, καταλαβαίνεται το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της κυβερνούσας παράταξης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:02 μ.μ.

Ώρα 12-20 πριν το μεσημέρι..Τι το ήθελα να ανοίξω την TV και που στο κώλο ΣΚΑΪ..

Βλέπω τον γόνο του υμνητή του ΧΊΤΛΕΡ
κ. Πλευρη που το πληρώνουμε να συμβουλεύει το άλλο ΦΑΣΊΣΤΑ Αδωνι - Σπυρίδων η Μπουμπουκό Γεωργιάδη...

Ο παρουσιαστής ένα χλελες που όταν πάει να μιλήσει άλλος πλην του καθεστωτικού --δεν έχει χρόνο--λέει σύντομα γιατί πρέπει να πάμε σε διάλειμμα η να κλείσουμε...

Λένε μεταξύ τους πως Διαπραγματεύονται ΣΚΛΗΡΆ να ππροστατεύονται οι πρώτες κατοικίες η περιουσία κ.τ.λ και ο Πλευρης ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ {που δεν τους καθάρισαν το 1946} ...

Λει αν θα παρουν τα ξένα φανς τα δάνεια με 30% θα σε φωνάζουν να τους δίνεις 50% και θα κερδίζουν και οι δυο!!!!! ...Καταλάβατε τι είπε; ΟΧΙ; θα σας το κάνω λιανά, {προσωπικά δεν χρωστώ ούτε ΈΝΑ ΕΥΡΏ}..όμως ΣΕ λίγο θα χρωστώ και εγώ 1} γιατί για να πληρώσεις τα χαράτσια την ΔΕΗ ΤΟ ΝΕΡΌ θα πρέπει να έχεις εργασία..όχι δουλεία το 500 ευρώ , να μην αρρωστήσω να μη να μη να μη ...ΆΡΑ σε ένα χρονικό διάστημα θα χρωστώ και εγώ ΣΤΆΝΤΑΡ ... Αν δε τους πεις δώσε μου την διαφορά από την αντικείμενη αξία που έχω πληρώσει ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΝ ΝΟΟΟΥΥΥΥ.....

2} Είμαι υπέρ της αγοράς ΝΑΙ είμαι άλλα δεν θα μου λες τιμή ακίνητης περιουσίας, ΔΕΗ , ΝΕΡΟ, Φόρον ΕΥΡΩΠΗΣ κ.τ.λ κ.τ.λ ΜΕ μισθούς Ελλάδος τον 500 ευρώ, αυτό δεν είναι Διαπραγματεύση ΑΛΛΑ καραμπινάτη ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ και αφανισμό .... Καλούνται ΟΛΟΙ να μην αφήσουν κανένα ΜΌΝΟ αν χρειαστεί ας πέσουμε ΚΑΙ νεκροί όρθιοι ...δε θα ξεφύγει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ...Διαπραγματεύση ΓΊΝΕΤΕ ΜΌΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΏΣΟΥΜΕ ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ --ΦΆΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΆΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ--είπε ο Μακρυγιάννης .... Η να πέσει η ανεργία στο 5-6% και να παίρνουμε μισθούς ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ..γιατί μετά που θα πάρουν ΚΑΙ την ΓΗ θα σας πάρουν και την ζωή για ένα πιάτο φαγητό... ΝΑΙ να πληρώσουν ΟΛΟΙ αλλά με τον μισθός η της συντάξεις που έπαιρναν οι άνθρωποι ΌΤΑΝ ΠΉΡΑΝ ΔΑΝΙΟ ... σε λίγο θα έχουμε Υδρογονάθρακες, ΤΏΡΑ έχουμε ΝΕΡΑ -ΘΑΛΛΑΣΑ--ΉΛΙΟ--- ΓΗ που καλλιεργείτε ...ΚΑΙ βέβαια πρέπει σαν ΧΩΡΆ να κάνουμε συμμαχίες με ΧΩΡΕΣ όχι με εισπρακτικές εταιρείες .... Η ΤΏΡΑ Η ΠΌΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΊΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΚΌΜΜΑ, ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΦΑΣΊΣΤΑ ... ΑΠΟ ΕΤΤΥΔΕ ΕΓΙΝΕ ΕΕΤΑ --ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓ???????

Παρακαλώ να το διαβιώσετε ώστε ΝΑ ΤΟ ΜΆΘΟΥΝ ΟΛΟΙ .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger