Home » , » "Οι εμπρηστές της χώρας προσποιούνται ότι μας σώζουν από πάνω" (Ηχητικό)

"Οι εμπρηστές της χώρας προσποιούνται ότι μας σώζουν από πάνω" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 | 2:00 π.μ.

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος - "Νέα Κρήτη"

«Αυτή είναι η πολιτική των πλειστηριασμών, σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στις ΗΠΑ ή την Ισπανία που δεν έχουν μνημόνια. Όσοι την προωθούν δεν έχουν ούτε όσιο, ούτε ιερό! Η απανθρωπιά τους δεν έχει όριο! Είναι αδίστακτοι! Και το θέμα δεν είναι προσωπικό. Δεν αφορά τα πρόσωπα. Αν αφορούσε τα πρόσωπα θα ήταν μικρό το κακό. Εδώ μιλάμε για ένα σύστημα λεηλασίας, αρπαγής και εξολόθρευσης του λαού! Εδώ μιλάμε για μια πολιτική ταξικού κανιβαλισμού! Απέναντι στον κανιβαλισμό η απάντηση δεν είναι - τάχα μου - η παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών, ούτε τα "κοινωνικά" τους κριτήρια. Η απάντηση είναι: Κανένας πλειστηριασμός, ούτε ενός σπιτιού ανθρώπου του μόχθου, ποτέ! Η απάντηση είναι: Να μην τολμήσουν ούτε να το σκεφτούν ότι θα ξεσπιτώσουν άνθρωπο από τα σπίτι του!».

 Αυτά σημείωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, μιλώντας στο Ράδιο9,84 και τον Γιώργο Σαχίνη, σημειώνοντας ότι τοκογλυφικά αρπακτικά έχουν συγκεντρωθεί πάνω από την Ελλάδα, αναμένοντας και νομικά το "πράσινο φως" για να προχωρήσουν και να κατασπαράξουν την ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα.

 Ο Νίκος Μπογιόπουλος μίλησε ακόμη για το ρόλο των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων αυτά τα 4 χρόνια της κρίσης και τη μεθοδευμένη με κοινωνικούς αυτοματισμούς διάλυση υγείας και παιδείας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger