Home » » Πονοκέφαλος για την Ν.Δ η στάση του Βύρωνα Πολύδωρα

Πονοκέφαλος για την Ν.Δ η στάση του Βύρωνα Πολύδωρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 | 4:08 μ.μ.

Μεγάλο πονοκέφαλο δημιούργησε στον Α. Σαμαρά η αναμενόμενη απόφαση του Βύρωνα Πολύδωρα να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων.
Με απόφαση, λοιπόν του Σαμαρά, ο Πολύδωρας τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ η οποία με σκληρή της ανακοίνωση του αποδίδει ότι «επέλεξε συνειδητά να βρεθεί απέναντι στην εθνική προσπάθεια, στην παράταξή του και να ταυτιστεί με τους αντιευρωπαϊστές, τους λαϊκιστές, τους οπαδούς της δραχμής και τους αρνητές της εθνικής προσπάθειας για τη σωτηρία της χώρας».

Να θυμίσουμε ότι χτες στη Βουλή ο νεοδημοκράτης  βουλευτής είχε εκφράσει  την αντίθεσή του στη θέσπιση του φόρου ακινήτων, κάνοντας λόγο για «δήμευση» την οποία, όπως είπε, δεν μπορεί να δεχθεί συνειδησιακά, ιστορικά, λογικά εθνικά.

«Τι είδους πολιτική είναι αυτή που πατάτε τους νοικοκυραίους στο λαιμό και θέλετε να την ψηφίσω εγώ;», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι από τις 6.500 offshore που βρίσκονται στην Ελλάδα έχουν ελεγχθεί μόλις 34, με έσοδα 40 εκατ. ευρώ, που αναλογικά σημαίνει 8 δισ. ευρώ για το σύνολο των offshore. «Τι είδους φορολογική πολιτική είναι αυτή; Βρήκατε τα μόνιμα υποζύγια».

Αναμένονται αντιδράσεις από τον Β. Πολύδωρα –που σημειωτέον δεν έχει διαγραφεί από το κόμμα της Ν.Δ- που ενώ δεν συγκινήθηκε από την περιπέτεια που έμπαινε ο ελληνικός λαός όταν και αυτός ψήφιζε Μνημόνια και μεσοπρόθεσμα σήμερα σήκωσε «παντιέρα ευαισθησίας» όπως τον ειρωνεύτηκε συνάδελφος του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:09 μ.μ.

Πάει κι ο Πολύδωρας! Τον κατάπιε η γράνα (υδραγωγός)! Και πιο γελοίους από τους νεοδημοκράτες δεν θα βρεις πουθενά στο σύμπαν. Θυμήθηκαν τώρα τα κομματόσκυλα του Σαμαρά όλα τα στραβά κι ανάποδα του Βύρωνα, με πρώτο ότι είχε διορίσει τη θυγατέρα του, την μοσχαναθρεμμένη, τη γαλαζοαίματη πορφυρογέννητη, χαμηλοβλεπούσα κ.α. όταν ήταν πρόεδρος για μια μέρα. Σωστά, αλλά η ΝουΔούλα έπρεπε να τον διαγράψει ΤΟΤΕ γι αυτό που έκανε. Κι όχι τώρα να το χρησιμοποιεί, για να δικαιολογηθεί στα λοβοτομημένα γίδια της. Βλέπεις αναγνώστη, ότι τα πάντα επιτρέπονται στους γαλάζιους κηφήνες εκτός από την ανυπακοή στους τοκογλύφους. Όταν εμείς τα λέγαμε, υπερασπίζονταν τη ζαρντινιέρα που έδινε και τις μάχες του κατά του στρατηγού ανέμου! Από αντανακλαστικά... δεινόσαυροι οι γαλάζιοι. Κι από πετσί το ίδιο. Ποίος είπε ότι εξαφανίστηκαν; Στα γραφεία των κηφήνων είναι μερικά απολιθώματα, αλλά δεν βγαίνουν παραέξω μην τους δούμε και τους φτύσουμε. Για να μην τους βασκάνουμε βρε. Γιατί ληστεύουν τόσο «ωραία» και με μέθοδο. Πρώτα τις συντάξεις και τους μισθούς, τώρα τα σπίτια και τα χωράφια. Έχουν οργάνωση, σχέδιο, μέθοδο, απ’ όλα. Τσίπα δεν έχουν αλλά δεν την χρειάζονται. Ούτε ξέρουν τι σημαίνει, όπως κι οι λέξεις φιλότιμο, αξιοπρέπεια, λευτεριά, εντιμότητα είναι άγνωστες σ’ αυτούς. Ξέρουν μόνο να μασάνε κι όταν καταπίνουν οι μπουκωμένοι δεν μιλάνε. Μη στενοχωριέσαι αναγνώστη, τέτοιοι νόμοι καταρρέουν στην πράξη. Αν ήμαστε όλοι ενωμένοι κι αλληλέγγυοι, ας έρθουν να βάλουν χέρι στα σπίτια μας. Η κλωτσιά που θα φάνε θα τους διαολοστείλει από εκεί που ήρθαν. Μην μου πεις ότι περίμενες να μην ψηφιστεί από τις μνημονιακές κλώσες κι αυτή η παρανομία; Γιατί μόνο νόμο δε λες την αδικία. Αλλά σου είπα μη στενοχωριέσαι, τελειώνουν. Φτάνει να δώσεις κι εσύ ένα χεράκι. Να κόψουμε το δικό τους ξερό...
ΥΓ Ο μπαμπάς Δρακουμέλ άνοιξε σαμπάνια με τη διαγραφή ακούω. Ε δεν είναι και λίγο να εξαρτάται ο Αντωνάκης από τις ψήφους της κόρης και του Κούλη. Αλλά η κοράκλα δε θα κινηθεί. Πρώτον γιατί κάνει την πολιτική της ο Αντώνης, οπότε, γιατί να είναι πάντα αυτή η κακιά; Δεύτερο γιατί ξέρει ότι υπάρχουν «καλοθελητές ψαριανοί» κι άλλοι κόρακες που κάνουν κρα – κρα για μια καρέκλα υπουργού... mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger