Home » » "Ιερός πόλεμος" της Ν.Δ στον ΣΥΡΙΖΑ και ... ασεβή δικά μας τροπάρια (2 Βίντεο)

"Ιερός πόλεμος" της Ν.Δ στον ΣΥΡΙΖΑ και ... ασεβή δικά μας τροπάρια (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 | 9:02 μ.μ.

Μόνο σκωπτικά μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτόν τον «Ιερό πόλεμο» -όπως τον χαρακτήρισαν τα τηλεοπτικά κανάλια, που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Σ’ αυτό το πνεύμα άλλωστε ήταν και η σχετική περασμένη ανάρτηση που είχαμε κάνει. Κι αυτό γιατί μόνο σαν φάρσα ακούγετε το γεγονός σήμερα η δεξιά να ζητάει πιστοποιητικά θρησκευτικών φρονημάτων, όπως άλλες εποχές ζητούσε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.

Αφού έφτασε στο σημείο το κόμμα του Κουβέλη να βγάζει ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «Ο θρησκευτικός πόλεμος που ξέσπασε υπερβαίνει τα όρια της σοβαρότητας και εισάγει την πολιτική ζωή σε σφαίρες γραφικότητας», καταλαβαίνεται για ποια κατάσταση μιλάμε.

Για τα τροπάρια του αρχιπαπαδαριού που ακούμε στο βίντεο, αυτά ήταν αναμενόμενα και ανάξια σχολιασμού.
 


Με την ευκαιρία, βλέποντας το βίντεο της προηγούμενης ανάρτησης, στο οποίο ο Σαμαράς συνομιλεί με τον .. μεγαλοδύναμο, θυμηθήκαμε ότι και οι δικοί μας ρεμπέτες είχαν από παλιά τέτοια νταλαβέρια.
Ο Μπάτης ζητούσε, απ’ τον πανάγαθο ακρόαση αιτούμενος αλλαγή πλανήτη, ο Μίμης Γκιουλέκας να του φυτρώσει χασισιές, ενώ ένας άλλος ανώνυμος ρεμπέτης να ρίξει λίγη τουμπεκί στον αργιλέ επάνω.

Στην τελική μάλλον άλλα τσαμπασλήκια έχει ο θεός, γιατί δεν μάθαμε ποτέ να ικανοποιεί τέτοιες φτιάξεις.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιανουαρίου 2014 στις 8:11 μ.μ.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/meta_ton_geronta_pastitsio_dhmiourghsan_gkroyp_gerwn_mpesamelios_sto_facebook.2605320.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger