Home » , » Σημίτης: Τροχονόμος στην λεωφόρο της μίζας με τους πολεμικούς εξοπλισμούς (Βίντεο)

Σημίτης: Τροχονόμος στην λεωφόρο της μίζας με τους πολεμικούς εξοπλισμούς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 | 8:33 μ.μ.

Δεν είναι τόσο ότι ανάμεσα στου μιζαδόρους κατονομάστηκαν σήμερα απ’ τον Πάνο Ευσταθίου ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ναύαρχος Γιώργος  Θεοδωρουλάκης ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης.

Είναι η βόμβα που έριξε σήμερα, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο υποστράτηγος Κ. Φράγκος ο οποίος έβαλε στο κάδρο και τον Κώστα Σημίτη. «Θεωρώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός γνώριζε τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο πάρτι της μίζας που γινόταν, με τους πολιτικούς εξοπλισμούς.
Μετά απ’ αυτό το θεωρούμε αδιανόητο να μην υπάρξει εισαγγελέας που θα τον φωνάξει να καταθέσει και επίσης αναμένουμε τον πρώην πρωθυπουργό να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Φράγκου, τουλάχιστον για συκοφαντική δυσφήμηση. Δεν είναι δυνατόν να αποδίδονται στον πρώην πρωθυπουργό ότι ήταν τροχονόμος στην λεωφόρο της μίζας και αυτός να κάνει τον Κινέζο.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι ενημερωτικότατο για τις εξελίξεις σ’ αυτό το θέμα ενώ αξίζει να προσθέσουμε κάποιες εκτιμήσεις του Κ. Φράγκου:

«Δεν υπάρχει περίπτωση στις μίζες να μην συμμετέχουν πολιτικοί Κυρίως την εποχή της οκταετίας Σημίτη η πολιτική εξουσία δεν άφηνε να πέσει κάτω ούτε μια δραχμή. Έλεγχε λεπτομερώς τα πάντα. Επομένως αυτοί οι "αποπάνω" είχαν εμπλοκή πολύ περισσότερο απ’ τους στρατιωτικούς»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Ιανουαρίου 2014 στις 8:52 μ.μ.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
Ε όχι… Αυτό δεν είναι εικόνα… Εκτός πια αν αποφασίσαμε να αποδεχτούμε την ιδιότητα του πλέον ηλίθιου λαού σ αυτόν τον πλανήτη…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7826.html

Δεν είναι δυνατόν η κατοχική διοίκηση, να επιβάλει ανεξέλεγκτα και καθ απόλυτη υπαγόρευση χαράτσια και φόρους κεφαλικούς… Και μια κοινωνία ολόκληρη να υπομένει αυτόν τον εφιάλτη με το κεφάλι σκυμμένο καρτερικά και αδιαμαρτύρητα.

Δεν είναι δυνατόν στο όνομα των δημοσίων εσόδων, να εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα καθολικής εθνοκτονίας… Κι ένας λαός ταπεινωμένος να σύρεται ειρωνευόμενος και λοιδορούμενος από τη ουρά της τράπεζας στο μαρτύριο του έφορου - δυνάστη.

Δεν είναι δυνατόν η αφαίμαξη των πολιτών, ακόμη και αυτής της ζωής τους, να αποτελεί κυρίαρχο ζητούμενο στην ημερήσια διάταξη της τρέχουσας πολιτικής… Και αυτό να εμφανίζεται απλά ως προαπαιτούμενο.

Δεν είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα που μιλάμε, ολόκληρη η επικράτεια να σύρεται στα τερτίπια του άθλιου δίδυμου των Στουρνάρα – Θεοχάρη, με εγκύκλιους ασάφειας και ντροπής, για να παραδώσει ταπεινωμένη το αυτοκίνητο που αγόρασε με αίμα ή να καταβάλει καταταλαιπωρούμενη φόρο κατοχής στη διοίκηση των δυναστών… Και αυτό να εμφανίζεται ως φυσική συνέπεια του ασυνεπούς Έλληνα που... έσπευσε τελευταία στιγμή να ανταποκριθεί στις συμβατικές (βλέπε κατοχικές) του υποχρεώσεις.

Δεν είναι εν πάσει περιπτώσει δυνατόν, οι συμμορίες που γέννησαν Τσοχατζόπουλους, Κάντες, Χριστοφοράκους και όλο το υπόλοιπο σκυλολόι της βρωμιάς…

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7826.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger