Home » » «Πολιτική ανάλυση» του αξέχαστου ηθοποιού μας Νίκου Σταυρίδη για τις μίζες (Βίντεο)

«Πολιτική ανάλυση» του αξέχαστου ηθοποιού μας Νίκου Σταυρίδη για τις μίζες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 | 4:23 μ.μ.

Πραγματικά δεν θα είχε κανένα νόημα να βάλουν στην φυλακή ένα παππού 83 χρονών με καρκίνο στον εγκέφαλο, όπως είναι ο Πάνος Ευσταθίου που βρίσκεται κατηγορούμενος για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Σωστή ήταν δηλαδή κατά την άποψη μας η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

 Όπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας και σ’ αυτό το τεράστιο σκάνδαλο οι μηχανισμοί του αστικού κράτους θα κάνουν μια «ελεγχόμενη φωταγώγηση», και τα «υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα», που έχουν εμπλακεί στο πάρτι της μίζας θα μείνουν στο απυρόβλητο.(Στην κατεύθυνση αυτή είναι και το γεγονός ότι ενώ τα ΜΜΕ παρουσιάζουν έτοιμο τον Π. Ευσταθίου να "κελαϊδήσει" αυτός αρνήθηκε ότι έδωσε μίζες σε Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου)

 Σ' αυτές τις εξελίξεις αντί για οποιοδήποτε δικό μας σχόλιο παραθέτουμε ένα βίντεο που μας δείχνει τι συμβαίνει διαχρονικά σ' αυτές τις περιπτώσεις. Είναι η παραθέτουμε την «πολιτική ανάλυση» του Νίκου Σταυρίδη στην σπαρταριστή κωμωδία του Αλέκου Σακελάριου «Οι παπατζήδες». Πιο γλαφυρή περιγραφή για μια πλευρά του καπιταλισμού, δεν υπάρχει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger