Home » » Το θέμα για την άθλια συγκυβέρνηση κοινωνικής καταστροφής δεν είναι αν θα μας κλέβει και θα μας εξουθενώνει, αλλά με ποιο τρόπο θα το κάνει.

Το θέμα για την άθλια συγκυβέρνηση κοινωνικής καταστροφής δεν είναι αν θα μας κλέβει και θα μας εξουθενώνει, αλλά με ποιο τρόπο θα το κάνει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 | 9:52 μ.μ.

Ναι μεν Σαμαράς και Βενιζέλος «άδειασαν» τον Α. Γεωργιάδη με την τροπολογία που καταργεί το 25ευρω για την εισαγωγή στα νοσοκομεία –κι αυτό κάτω απ’ την λαϊκή κατακραυγή- όμως το χαράτσι αυτό μεταφέρεται αλλού. Συγκεκριμένα στην αύξηση κατά πέντε λεπτών του ευρώ σε καπνό και τσιγάρα. Και όπως ακούσαμε να λέει δημοσιολόγος στην τηλεόραση του Σκάι, αυτό θα αποφέρει τριπλάσια έσοδα στα κρατικά ταμεία απ’ ότι θα είχαν με το 25ευρώ.

Το ζήτημα λοιπόν για την άθλια συγκυβέρνηση κοινωνικής καταστροφής δεν είναι αν θα μας κλέβει και θα μας εξουθενώνει, αλλά με ποιο τρόπο θα το κάνει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:56 μ.μ.

Οι μαυραγορίτες της Νέας Δικτατορίας (ΝΔ) προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή από τα φλέγοντα οικονομικά προβλήματα χρησιμοποιώντας ως και τους παπάδες. Εκτός του άδικου νόμου στα νοσοκομεία τον οποίο το πήραν πίσω, έχουμε το εξοντωτικό χαράτσι στις συνταγές: Χαρτί και ευρώ. Αυτό είναι επίσης κλεψιά. Το πέρασαν στο ντούκου κάνοντας, δήθεν τους «καλούς» επειδή έρχονται εκλογές κι όλα δείχνουν ότι θα χάσουν σχεδόν όλες τις περιφέρειες. Τα κόλπα τους προκαλούν αηδία. Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό για όλους. Επομένως κάθε αύξηση όχι μόνο διαψεύδει τα δήθεν πλεονάσματα, (διότι ποιος ο λόγος νέων χαρατσιών ΑΝ υπάρχει πλεόνασμα) αλλά δείχνει και το σαδισμό τους. Ένα σαδισμό ανάμεικτο με κουτοπονηριά.
Οι αγώνες των απλών ανθρώπων, ο θυμός των αρρώστων και των συγγενών τους αλλά κι ο φόβος ότι αυτός ο άδικος νόμος δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη σε συνδυασμό με την άποψη: "Τώρα που πλησιάζουν εκλογές ας δείξουμε πόσο καλό είναι το ΠΑΣΟΚ" τους γελοιοποίησαν ακόμα μια φορά. Θα ήταν επίσης για πολλά γέλια η παρουσία του μπουμπουκιού, αν αυτός ανεκδιήγητος «ψήλος της πολικής» (επειδή πηδάει από το ένα κόμμα στο άλλο και "πίνει αίμα" ανθρώπων) δεν ήταν υπουργός. Τα λόγια του ότι (δήθεν) "δεν εκτιμούμε το δωρεάν" προστίθεται στο μεγάλο λεξικό της αρλούμπας και αλαζονείας που εκδίδει ο σαμαράς. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger