Home » , » Βιομηχανία παραγωγής σκανδάλων το κοινοβούλιο τους. Χαρίζουν 230.000.000 ευρώ στην ΔΟΛ

Βιομηχανία παραγωγής σκανδάλων το κοινοβούλιο τους. Χαρίζουν 230.000.000 ευρώ στην ΔΟΛ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 | 6:34 μ.μ.


Το ότι το αστικό τους κοινοβούλιο δεν είναι παρά μια «βιομηχανία» παραγωγής σκανδάλων, είτε προς όφελος γενικά της αστικής τάξης, είτε συγκεκριμένων καπιταλιστών είναι κάτι δεδομένο.
Τα περισσότερα απ’ αυτά τα σκάνδαλα είτε δεν βλέπουν καθόλου την δημοσιότητα είπε προσπερνιόνται «αθόρυβα» στα καθεστωτικά ΜΜΕ.. Ένα σημερινό παράδειγμα. Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα capital.gr

«Η διαγραφή των χρεών του Μεγάρου Μουσικής από δάνεια με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο, αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρα με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον προέδρου του δ.σ. του Μεγάρου Μουσικής, Ιωάννη Μάνο »..

Απ’ ότι θα δείτε στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας ούτε καν το ποσό που χαρίστηκε στο κατασκεύασμα του ΔΟΛ δεν αναφέρεται!!!!

Να θυμίσουμε το τεράστιο αυτό σκάνδαλο όπως το είχαμε αναφέρει σε περασμένη ανάρτησή μας.
 Η κυβέρνηση φέρνει στην βουλή τροπολογία με την οποία το Μέγαρο Μουσικής, του ΔΟΛ, θα περάσει στο κράτος, το οποίο θα αναλάβει τα χρέη του σε τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και σε διάφορες επιχειρήσεις τα οποία ανέρχονται γύρω στα 230.000. 000 ευρώ!!!.

Επίσης με την νομοθετική ρύθμιση αυτή απαλλάσσονται από τις ευθύνες (αστικές και ενδεχομένως και ποινικές) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού στον οποίο υπάγεται το Μέγαρο Μουσικής. Δηλαδή δεν θα μάθουμε ποτέ πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη, και που κατέληξαν τα δάνεια που έχει πάρει το Μέγαρο. Απλώς ο σκληρά φορολογούμενος λαός .. θα τα πληρώσει.

Η αστική δικτατορία που βιώνουμε έχοντας χάσει κάθε λαϊκό έρεισμα σε βαθμό όχι απλώς να καταντήσει απονομιμοποιημένη στην λαϊκή συνείδηση, αλλά να γίνει και μισητή από πλατιά στρώματα του λαού, το μόνο που τις απέμεινε για να κρατηθεί στην εξουσία είναι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Και πάντα  ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη – νυν Ψυχάρη-, παίζει ξεδιάντροπα το ρόλο του Γραφείου τύπου της κυβέρνησης.

Εδώ τώρα έχουμε ένα σκάνδαλο μεγατόνων, που κι αυτό τα αργυρώνητα ΜΜΕ θα φροντίσουν να θαφτεί.

Από την μια η κυβέρνηση κόβει συντάξεις, μισθούς επιδόματα, εφάπαξ, βάζει εισιτήριο 25 ευρώ για να μπει ο ασθενής στο νοσοκομείο, αυξάνει τους φόρους, απολύει δημόσιους υπάλληλους και καθιερώνει έναν εργασιακό μεσαίωνα για τους «τυχερούς» που έχουν ακόμα δουλειά και από την άλλη χαρίζει στον ΔΟΛ 230.000.000 ευρώ.

Αρκει να σκεφτεί κανείς, για να καταλάβει το μέγεθος του σκανδάλου, ότι η κυβέρνηση πούλησε τον Αστέρα το φιλέτο της Μεσογείου, για 400 εκατ ευρώ και το 60% από αυτά τα δίνει για να καλύψει (άλλη «περίεργη» ιστορία το πώς δημιουργήθηκαν) τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής.

Και μόνο να αναλογιστεί κάποιος ότι η κυβέρνηση ξεπουλάει τον Αστέρα, τον ΟΠΑΠ και τη ΔΕΠΑ για να κρατικοποιήσει το Μέγαρο Μουσικής, που έχει φτιάξει ο Λαμπράκης, για να «αναβαθμίσει» την κουλτούρα της ντόπιας ελίτ είναι για να τρελαίνεται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger