Home » » Εκδήλωση με θέμα: «25 χρόνια μετά: Η κυβέρνηση Τζαννετάκη και αυτοί που είπαν ΟΧΙ»

Εκδήλωση με θέμα: «25 χρόνια μετά: Η κυβέρνηση Τζαννετάκη και αυτοί που είπαν ΟΧΙ»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 | 3:17 μ.μ.

 Εκδήλωση με θέμα: «25 χρόνια μετά: Η κυβέρνηση Τζαννετάκη και αυτοί που είπαν ΟΧΙ» οργανώνει σήμερα η Κομμουνιστική οργάνωση Ανασύνταξη, στις 7,30 στην αίθουσα Κεραμικός (Κεραμικού 58).

Ομιλητές:

Καλτσώνης Δημήτρης, επ. καθηγητής Θεωρίας Κράτους και Δικαίου

Κωνσταντακόπουλος Γιώργος, ψυχίατρος, μέλος της ΠΕ της κομμουνιστικής οργάνωσης ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ

Παπακωνσταντίνου Πέτρος, δημοσιογράφος-συγγραφέας

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης

Μ’ αυτό το ερέθισμα, ασυναίσθητα μας έρχεται στο μυαλό η  συγκλονιστική στιγμή όταν ο Κ. Κάππος, βουλευτής τότε του ΚΚΕ   πήρε τον λόγο στην βουλή για να δηλώσει ότι καταψηφίζει την κυβέρνηση Τζαννετάκη:

Κώστας Κάππος: «Ψήφισα λευκό γιατί είμαι αντίθετος στη συνεργασία του Συνασπισμού με τη Νέα Δημοκρατία … Πιστεύω επίσης ότι η συνεργασία αυτή είναι ολέθρια για το ΚΚΕ … Το ΚΚΕ τείνει να υποταχτεί σε μικροαστικές και αστικές "εκσυγχρονιστικές" θέσεις … Αποκορύφωμα αυτής της στάσης υποταγής είναι η στήριξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας από τον Συνασπισμό… Βεβαίως, είμαι κατά της συνεργασίας του Συνασπισμού και με το ΠΑΣΟΚ …».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:26 μ.μ.

ο αξεχαστος συντροφος μας ΚΑΠΠΟΣ ητανε και κατα της συνεργασιας ΚΚΕ ΕΑΡ δηλαδη της δημιουργιας του συνασπισμου. μετα το 1991 ξαναγυρισε στο ΚΚΕ μετα την αποχωρηση του οπορτουνισμου ετσι για να μη ξεχνιομαστε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger