Home » , » Ελεύθεροι οι 9 συλληφθέντες για τα γεγονότα στα διόδια Μαλακάσας

Ελεύθεροι οι 9 συλληφθέντες για τα γεγονότα στα διόδια Μαλακάσας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 | 3:28 μ.μ.

Εκατοντάδες οι αλληλέγγυοι που έσπευσαν σήμερα να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες στα επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας.

Τελικά και οι 9 συλληφθέντες, ανάμεσα τους ο δήμαρχος και αντιδήμαρχοι της περιοχής, αφέθηκαν ελεύθεροι –χτες το βράδυ είχαν παραμείνει κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ - ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 3 Απρίλη έχοντας να αντιμετωπίσουν 3 πλημμελήματα, για διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών και πρόκληση σε εκτέλεση πλημμελήματος.

Για την κατηγορία του εμπρησμού σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία με δράστες άγνωστα άτομα, αφού δεν ταυτοποιήθηκε πως κάποιος από τους 9 συλληφθέντες συμμετείχε στην πρόκληση φωτιάς σε κουβούκλιο των διοδίων.

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο στάλθηκε δήλωση του Νώντα Δημητρίου, προεδ. του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Αυλώνα, υπ. Δημάρχου Ωρωπού και ένας από τους 9 άδικα συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας:

"Το εγχείρημα ποινικοποίησης και τρομοκράτησης  των κατοίκων από τα μεγαλοσυμφέροντα των εθνικών κατασκευαστών που απομυζούν το αίμα του λαού απέτυχε. Σήμερα έγινε η  αρχή, όλοι μαζί θα παλέψουμε και είμαι σίγουρος θα δικαιωθούμε"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger