Home » , , » Απροκάλυπτη βάρβαρη ταξική πολιτική

Απροκάλυπτη βάρβαρη ταξική πολιτική

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 | 2:55 μ.μ.

Απαιχτοι είναι οι τύποι. Αντιλαμβανόμενοι ότι η συγκυβέρνησή τους που επέφερε την κοινωνική καταστροφή έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, προσπαθούν να επεκτείνουν όσο γίνεται το εγκληματικό τους έργο.

Δεν φτάνει που μέσα απ’ το ταμείο ξεπουλήματος όποιας κρατικής περιουσίας απέμεινε, χαρίζουν στους πλουτοκράτες περιουσία του ελληνικού λαού (οι μίζες στους «αρμοδίους» είναι αναπόσπαστο συστατικό αυτής της διαδικασίας) τώρα με μια αιφνιδιαστική τροπολογία που κατατέθηκε χθες σε ένα άσχετο νομοσχέδιο … του υπουργείου Υγείας εγγυώνται στους καπιταλιστές ‘ότι το δημόσιο εξασφαλίζει τα τεράστια κέρδη τους αν …. «επενδύσουν».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κέρδος» δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για τις προθέσεις της κυβέρνησης:
«Κόκκινο χαλί στους υποψήφιους επενδυτές επιχειρεί να στρώσει η κυβέρνηση, ανακηρύσσοντας το Δημόσιο σε εγγυητή των επενδύσεων και αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να καταβάλλει αποζημιώσεις στην περίπτωση που αποφάσεις ή παραλείψεις οργάνων του, πλήττουν τα επενδυτικά τους προγράμματα….
Η συνυπογραφή από το ελληνικό Δημόσιο, τονίζεται χαρακτηριστικά στην αιτιολογική έκθεση, όρων συμβάσεων, οι οποίες αφορούν την εφαρμογή μεγάλων και μακροπρόθεσμων επενδύσεων κρίνεται εύλογη για λόγους ασφάλειας δικαίου, προκειμένου και οι επενδυτές να εφαρμόσουν το επενδυτικό έργο που αναλαμβάνουν σε ένα περιβάλλον κοινωνικά και οικονομικά βέβαιο».
 
Τα βιοτικό επίπεδο του λαού μας μπορεί η άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου να το έριξε στα τάρταρα, η βάρβαρη ταξική πολιτική της όμως συνεχίζεται ακάθεκτη προσφέροντας γη και ύδωρ σε μια δράκα καπιταλιστών, ντόπιων και ξένων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger