Home » , , » Πως αλλάζουν οι καιροί και ..οι πολιτικές θέσεις του Σύριζα!!!!

Πως αλλάζουν οι καιροί και ..οι πολιτικές θέσεις του Σύριζα!!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 | 4:39 μ.μ.

«Το Μνημόνιο έχει αποτύχει παταγωδώς. Καμία από τις προβλέψεις του δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Σήμερα είναι πια ξεκάθαρο ότι το Μνημόνιο δεν είναι λύση αλλά αυτό καθ’ αυτό το πρόβλημα. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και το Μνημόνιο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αλλαγής. Επομένως, η κατάργηση του είναι το πρώτο βήμα μιας διαφορετικής πολιτικής που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κρίση».

Αυτές ήταν οι κατηγορηματικές δηλώσεις του προέδρου στου Σύριζα σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» στις 19 Γενάρη του 2013.


Σήμερα ο ηγέτης και το κόμμα της Κουμουνδούρου άλλαξε γνώμη. Πάνε τα σκισίματα και η κατάργηση του Μνημονίου και ήρθε η ..αναθεώρηση. Δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά ακόμα μια φορά ο …εν δυνάμει πρωθυπουργός της χώρας δίνει τα διαπιστευτήρια του στην ντόπια αστική τάξη και στους ξένους συμμάχους της. 

Συγκεκριμένα όταν σήμερα ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της Ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αν εκλεγεί πρωθυπουργός, απάντησε  ότι «Θα είναι η αναθεώρηση του χρεοκοπημένου μνημονίου που επεβλήθη στην Ελλάδα αλλά και όλης της ευρωπαϊκής πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης», τονίζοντας επίσης την ευρωλαγνεία του:  «Η διέξοδος δεν είναι να εγκαταλείψουμε το ενιαίο νόμισμα. Εργαζόμαστε, αντιθέτως, για ένα νέο κοινωνικό σύμβολο της ηπείρου μας, για την απασχόληση και την ανάπτυξη» είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια περιττεύουν...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:05 μ.μ.

Mπορείτε να αναφέρετε την πηγή σας για το "αναθεώρηση"(δε το αποκλείω).Εγώ το είδα στην Ναυτεμπορική που ξέρουμε τη συμμετοχή της σε πολλες μεταποιήσεις ως υπηρεσία στο Σαμαρα.
opus

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:51 μ.μ.

Βολεμένων φουσάτα περάσαν
σαν ακρίδα που τρώει τα σπαρτά
με ρεμούλες ταμεία χαλάσαν
μας χρεώσαν ξανά και ξανά
Οι μισθοί μας πια τώρα τελειώσαν
οι συντάξεις μας ‘μείναν μισές
και με ρούχα - παπούτσια που ‘λιώσαν
περιμένω συσσίτιο στις ουρές
Το λαμόγιο ποτέ δεν πεθαίνει
δεν το σκιάζει εφορία καμιά
ούτε ανάσα καθόλου δεν παίρνει
και ξανά νέα μίζα κρατά (κρατά, κρατά)
και ξανά νέα μίζα κρατά
Με ορμή «ο νονός» θα τα πάρει
σαν και πριν θα μας κλέψει ξανά
και ο νέος βουλευτής - το τομάρι
στον «κουμπάρο» φανάρι κρατά.
Όλοι τους στις βρωμιές κολυμπάνε
και χωρίς καθόλου να ντραπούν
τα φράγκα με τα χέρια τους βουτάνε,
«κι οι υπόλοιποι ας πάνε να πνιγούν».
Με εντολή σαμαρά, «οι θυσίες μας πιάνουν τόπο». Πώς να μην πιάσουν τόπο; Τόσα καθάρματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ βολέψαμε. Το όλον μπάχαλο που επικρατεί, μου θύμισε ένα εμβατήριο της προηγούμενης χούντας, το «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Το έλεγαν στην Αθήνα όταν αιματοκυλούσαν την Κύπρο Ιωαννίδης και CIA.... Το άλλαξα «λιγάκι», να συμβαδίζει με την πραγματικότητα.
Περιμένουμε να αλλάξει ο κόσμος χωρίς επανάσταση; Ντάξει, μερικοί περιμένουν και τη Β' παρουσία κάνα δυο χιλιάδες χρόνια... mitsos175

8 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:35 π.μ.

ΑΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ... Η ΟΡΓΗ ΔΕ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
Η εξουσία που σε γοητεύει η προσμονή της, σύντομα θα αποδειχτεί χειροβομβίδα απασφαλισμένη, χωμένη ανάμεσα στα σκέλια σου...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1180.html

Τα αδέσποτα του ΠΑΣΟΚ που συνωστίζονται στο πολιτικό σου παραμάγαζο, σε μια ιδιότυπη σχέση καμόρας που αναζητεί μια βολική πολιτική στέγη, σύντομα θα καταλάβεις πως απλά χρησιμοποιούνται από τους πραγματικούς χορογράφους, για να σου βάλουν τη χειροβομβίδα της πολιτικής έκρηξης στον πισινό.

Και όσο πιο απροκάλυπτα δηλώνεις πως επιδιώκεις να κυβερνήσεις έναν φτωχοποιημένο λαό, τόσο απρόβλεπτες θα είναι και για σένα οι εξελίξεις, όταν θα έρθει η μεγάλη στιγμή που η οργή του πια δε θα φυλακίζεται στις ολέθριες αυταπάτες....

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ Φταίει που... υπερκαταναλώναμε με δανεικά...

Τα διαπιστευτήριά του κατέθεσε για άλλη μια φορά ο Αλ. Τσίπρας από την Ιταλία όπου βρέθηκε χτες, στο πλαίσιο της...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1180.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger