Home » , » Οι Ταραχοποιοί του 21ου αιώνα.

Οι Ταραχοποιοί του 21ου αιώνα.

Από κοινωνικα απροσαρμοστος , Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 | 12:41 π.μ.

 
Οι παρακάτω φτωχές σκέψεις είναι αφιερωμένες στον Αλέξη και Μπερκίν.
Στον Μπερκίν και τον Αλέξη που  αναμφίβολα θα πρωτοστατούν στους αγώνες και τις συνειδήσεις όλων μας, ιδιαίτερα σ’ αυτές των συνομήλικών τους.

Εμείς φύγαμε και δεν μπορούμε να σας συντροφέψουμε πια στις χαρές, στις λύπες και στους αγώνες σας, αν και τώρα μας καλείτε λίγο ενοχικά ,λίγο συνειδητά να το πράξουμε.

Εμείς φύγαμε βίαια την εποχή που τα παιδιά σας σφαγιάζονταν στο βωμό του κέρδους των αγορών για να έχετε εσείς ένα αύριο ασφαλές και ουδέτερο όπως το χθεσινό.
Ένα αύριο εξαρτημένο από το σάπιο χθές που τόσο οι δικές μας θυσίες όσο και των άλλων πριν από μας ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το βγάλουν από την κοινωνική φορμόλη και να το αναστήσουν. Αυτό το δικό σας βολικό χθές κινείται με κεκτημένη ταχύτητα στο δικό μας ανατρεπτικό σήμερα, πεισματικά.

Εμείς φύγαμε γιατί δεν μπορούσαμε να ζούμε σ’έναν κόσμο παράλογο που τα παιδιά θυσιάζονται για τους γονείς τους. Ούτε κι εσείς μπορείτε, αλλά ανθρωπεύετε την υπάνθρωπη υποταγή σας με ψυχεδελικές σταθερές κάνοντας την ίδια την ύπαρξή σας ανυπόφορη μέρα με την μέρα.

Εμείς φύγαμε γιατί όταν οι δουλέμποροι μας είχαν αλυσοδεμένους να δουλεύουμε στα υπόγεια, όταν μας έκαναν στρατιώτες στους πολέμους τους και όταν πεθαίναμε από πείνα στα χρόνια της αγοράς, εσείς ήσασταν εκεί μουδιασμένοι και ανήμποροι να φροντίσετε το μέλλον σας.

Εμείς φύγαμε όχι γιατί το θέλησαν οι καταπιεστές σας ,αλλά για να σκουντήξουμε τον αποκαμωμένο και αποκοιμισμένο ταξικό άνθρωπο σ’ αυτό το μεγάλο ταξίδι της ζωής και των αγώνων.

Εμείς φύγαμε σαν αδέρφια ανατρέποντας την έχθρα που μας επέβαλαν οι ισχυροί.

Ε ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger