Home » , » Βαρύ το φορτίο της σωτηρίας ...

Βαρύ το φορτίο της σωτηρίας ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 | 6:37 μ.μ.

Της Τ. Γ.

«Καλύτερα αντάρτης παρά μαριονέτα. Αν δεν αλλάξουν οι ρυθμίσεις για το γάλα δεν θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο»,  δήλωσε ο επαναστάτης κ. Κασσής και όλοι ανατριχιάσαμε από συγκίνηση και θαυμασμό.
Γνωρίζουμε ότι ο λόγος του Μιχάλη είναι συμβόλαιο. Με ημερομηνία λήξης το πολύ μια εβδομάδα θα μου πείτε, ενθυμούμενοι  προηγούμενες ανταρσίες του συγκεκριμένου βουλευτή. Ανθρώπινο κι αυτό. Βαρύ το φορτίο της σωτηρίας που έχει επωμιστεί κι αυτός και η σταθερότητα στις απόψεις ενδεχομένως να είχε τραγικές συνέπειες για την χώρα,

Με γνώμονα λοιπόν το κοινό καλό ψήφισε τα προηγούμενα πολυνομοσχέδια που οδήγησαν μεν σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, διάλυση της υγείας, της παιδείας και του κοινωνικού κράτους, συνέβαλαν δε στη μη μετατροπή της χώρας σε Βενεζουέλα. Κι έτσι σώθηκε το κωλόχαρτο όπως επισήμανε και η αυτού γελοιότης Αδωνις Γεωργιάδης. Πορευόμενος με τέτοιου είδους κριτήρια έβαλε πάλι τις κόκκινες γραμμές του ο καπεταν Μιχάλης και όλοι περιμένουμε αγωνιωδώς τις εξελίξεις.



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger