Home » , » Αλλη μια μεθόδευση ώστε να τσεπώσουν οι "ημέτεροι" εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την φοροληστεία του ελληνικού λαού.

Αλλη μια μεθόδευση ώστε να τσεπώσουν οι "ημέτεροι" εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την φοροληστεία του ελληνικού λαού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 | 7:34 μ.μ.

Είναι εξοργιστικός στην κυριολεξία ο τρόπος με τον οποίον κάποια κυβερνητικά στελέχη χαρίζουν (συνήθως σε ημετέρους) πακτωλό χρημάτων του ληστρικά φορολογούμενου ελληνικού λαού.
Όταν χτες διαβάσαμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα -στο «Παρόν»- ότι δίνουν 344.000 ευρώ για να πραγματοποιηθεί λέει, μια έρευνα για να διαπιστωθεί υποτίθεται που καταναλώνουν τον χρόνο τους τα μέλη των ελληνικών νοικοκυριών, μείναμε άφωνοι.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίνει την δαπάνη 344.809.54 ευρώ για την «υποστήριξη της διεξαγωγής έρευνας χρήσης χρόνου από την ΕΛΣΤΑΤ για τη βελτίωση του σχεδιασμού και την αξιολόγηση των πολιτικών για την ισότητα των φύλων».

Καθόλου κατατοπιστικός ο τίτλος αυτής της έρευνας και το ρεπορτάζ της εφημερίδας έρχεται να μας ενημερώσει ότι πρόκειται για μια έρευνα που στοχεύει να διαπιστώσει που καταναλώνει τον χρόνο του κάθε μέλος μιας οικογένειας.

Σιγά, που χρειαζόταν «επιστημονική έρευνα» για να διαπιστωθεί το αυτονόητο. Πιθανόν πρόκειται για μια μεθόδευση ώστε κάποιοι «ημέτεροι» να τσεπώσουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χρήματα από την φοροληστεία του ελληνικού λαού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger