Home » , , » «Το ΠΑΣΟΚ πέθανε»! Ο ενταφιασμός στις ευρωεκλογές

«Το ΠΑΣΟΚ πέθανε»! Ο ενταφιασμός στις ευρωεκλογές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 | 3:13 μ.μ.

Πηγή: Του Γιώργου Δελαστίκ – «Επίκαιρα»

Επιδημία… πολιτικού δάκου χτύπησε την «Ελιά» του Βαγγέλη Βενιζέλου εν τη γενέσει της. Ούτε το λαδάκι για το καντήλι στην ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορέσει να μαζέψει ο πρόεδρός του! «Το ΠΑΣΟΚ πέθανε!» είχε σπεύσει να προαναγγείλει από το ραδιοσταθμό Βήμα FM ο Κώστας Σκανδαλίδης, τσακίζοντας το ηθικό των μελών του Κινήματος, οι οποίοι έτσι προτίμησαν να τρέχουν στα καπηλειά και να μπεκροπίνουν για να ξεχάσουν το κόμμα τους παρά να τρέξουν δίπλα στον πρόεδρο τους για δενδροφύτευση!

Μπάχαλο το “κανε το ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις του ο Σκανδαλίδης. Μέχρι και μια άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος είχε συγκαλέσει ο δόλιος ο Βενιζέλος μπας και μαζέψει κανέναν άνθρωπο στη συνδιάσκεψη, αλλά από τους 27 βουλευτές που έχει το ΠΑΣΟΚ έκαναν… κοπάνα οι 11!  Τρέχουν να δουν πώς θα μπορέσουν να σώσουν το προσωπικό πολιτικό τους μέλλον και έχουν ήδη σαλπάρει διακριτικά για άλλες κομματικές πολιτείες. Κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά όσοι δεν βαρύνονται με μνημονιακά εγκλήματα.

Μιλάμε για τόσο παταγώδη αποτυχία του Βενιζέλου, ώστε πέρασε στους τίτλους του σχετικού ρεπορτάζ πολλών εφημερίδων ότι απουσίασε από τη συνδιάσκεψη ο… Γιώργος Παπανδρέου! Μια ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger