Home » , » Η ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ απαγορεύει τη διαδήλωση στην σύνοδο υπουργών οικονομικών της ΕΕ - Ολοι στους δρόμους

Η ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ απαγορεύει τη διαδήλωση στην σύνοδο υπουργών οικονομικών της ΕΕ - Ολοι στους δρόμους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 | 5:45 μ.μ.

Ελάχιστες ώρες  από την ψήφιση του νέου Μνημονίου που χαρίζει τις τράπεζες στους τραπεζίτες που τις χρεωκόπησαν και που σώθηκαν με δεκάδες δις ευρώ τα οποία προήλθαν από τις δικές μας θυσίες, τις  χιλιάδες απολύσεις, τις άγριες κοινωνικές περικοπές, τη φορομπηξία, τα χαράτσια και τις βάρβαρες ιδιωτικοποιήσεις. Και την πλήρη δουλοποίηση του κόσμου της εργασίας και διαλύουν τα ασφαλιστικά ταμεία επιταχύνοντας τις διαδικασίες ιδιωτικής ασφάλισης/υγείας -κυρίως από τις τράπεζες-, την πλήρη συγκεντροποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και του εμπορίου, ενισχύοντας τα μεγάλα καρτέλ και τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα των Λάτση-Βαρδινογιάννη-Μπόμπολα-εφοπλιστών-εμπόρων-καναλαρχών-βιομήχανων, χαρίζοντας τους ταυτόχρονα, δεκάδες δις ευρώ σε πρόστιμα!

Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Δένδιας και οι Πραιτοριανοί του της ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσαν  τις διαδηλώσεις ενάντια στη Σύνοδο των Υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.

Αποδεικνύοντας ότι το Κράτος Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης και επιβολής των αστικών συμφερόντων καταργεί ουσιαστικά κάθε μορφή διεκδίκησης, αμφισβήτησης. Το δικαίωμα στην απεργία και στη διαδήλωση καταργείται από τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.

Είναι μια ακόμη απόδειξη της βαραβαρότητας και της αυταρχικότητας της αστικής πολιτικής που επιδιώκει να επιβάλλει τους πρωτόγνωρους όρους εκμετάλλευσης και καταλήστευσης του κόσμου της εργασίας.

Αποδεικνύοντας ότι το μόνο που μας απομένει είναι ο Λαικός Ξεσηκωμός.

Ο δρόμος της Αντίστασης, της Ρήξης και της Ανατροπής.

Στην κρατική τρομοκρατία η μόνη απάντηση που πρέπει είναι ο μαχητικός, αποφασιστικός, μαζικός αγώνας του κόσμου της δουλειάς.

Για την ανατροπή της ταξικής πολιτικής, της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει!

Συγκέντρωση : Τρίτη 1/4, 6μμ στα Προπύλαια ενάντια στη Σύνοδο των Υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger