Home » , » Aλαβάνος στα Τρίκαλα : Kάλεσμα στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία

Aλαβάνος στα Τρίκαλα : Kάλεσμα στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 | 7:58 μ.μ.

Ο Αλέκος Αλαβάνος σε δηλώσεις του στα Τρίκαλα, όπου αναμένεται να μιλήσει το βράδυ  σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, τόνισε ανάμεσα στα άλλα:

''Εφόσον η αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει σε αυτά που λέει -και ελπίζω ότι έτσι είναι - οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της.
Δεν είναι δυνατόν, ενώ πιστεύει ότι το θέμα της αποχώρησης από το ευρώ είναι  θέμα προτεραιότητας  να νομιμοποιεί την τοποθέτηση του κ.Τσίπρα  ότι ''η αποχώρηση από το ευρώ είναι εθνική καταστροφή''. Η να νομιμοποιεί την προσβλητική δήλωση  Δραγασακη σε βουλευτές της Μέρκελ και του Σόιμπλε ότι η κρίση είναι δική μας και δεν μπορούμε να την επιρρίπτουμε σε ξένους''.
Κι ακόμα χειρότερα δεν μπορεί να νομιμοποιεί την κεντρική θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι μια αλλαγή κυβέρνησης μπορεί να φέρει  κατάργηση του μνημονίου μέσα στην  Ευρωζώνη, όταν είναι πολύ καλά γνωστό ότι με τους κανονισμούς 472 και 473 που ισχύουν από φέτος, μνημόνια θα εφαρμόζονται σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες της ευρωζώνης.

Καλούμε την Αριστερή Πλατφόρμα  να κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά.Να αναλάβει μαζί με το ΣΧΕΔΙΟ Β μια κοινή πρωτοβουλία για τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων για την απελευθέρωση της χώρας από τους καταναγκασμούς των δανειστών και της ευρωζώνης, για να υπάρξουν ταχύτατες και μαζικής κλίμακας απαντήσεις στις  δραματικές πληγές της ανεργίας και της φτώχειας, για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση της χώρας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2014 στις 8:19 μ.μ.

Το έχασε εντελώς ο Αλαβάνος.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2014 στις 10:07 μ.μ.

8.19 δεν εχασε τιποτα ο αλαβανος και ειναι μια χαρα. μετα την μετατοπιση του συριζα στην σοσιαλ δημοκρατια θελει να καλυψει το κενο που δημιουργηθηκε στον οπορτουνιστικο χωρο. ΠΑΝ

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2014 στις 12:30 π.μ.

Αφού δεν το έχασε πάρτε τον στο κκε,να κάνετε μαζί την επανάσταση.Προσοχή μόνο μην σπάσει κανα τζάμι.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2014 στις 7:03 π.μ.

Ξεχασες οτι φυντανι δικο σας ηταν μεχρι προσφατα.Κοιταξε μην πας εσυ μαζι του οταν θα ξεφουσκώσει το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΚΟ υβρίδιο κ ψαχνεις να βρεις στεγη.Καταλαβες μουλικο

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2014 στις 10:35 π.μ.

12.38 καταλαβες πολυ καλα τη λεω απλα κανεις οτι δεν καταλαβες. το οπορτουνιστικο κενο παει να καλυψει σε διατεταγμενη υπηρεσια. Στο ΚΚΕ ητανε μεχρι το 1991 μαζι με ολα τα αλλα παιδια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΝ

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2014 στις 12:32 μ.μ.

Μωρέ και στον Αλαβάνο και στην ΟΑΚΚΕ πηγαίνουμε, σ' εσάς όμως δεν ερχόμαστε 7:03. Καθήστε να βλέπετε την ανάπτυξη που έρχεται, μαζορέτες του Σαμαρά.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2014 στις 3:36 μ.μ.

Και τοτε τι μας σκοτιζετε συνεχεια με την λεγομενη ενοτητα αφου δεν θελετε. Αλλα ετσι ειναι η λογικη του Γκαιμπελς.Απλα να λεμε. Οχι μονο στην ΟΑΚΚΕ,στο διαολο κ ακομα παραπερα.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2014 στις 5:48 μ.μ.

12.32 Αν σας καλεσουμε να μην ερθετε ποτε. καπιταλιστικη αναπτυξη και βεβαια θα ερθει ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝ

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2014 στις 7:04 μ.μ.

Αλέκο καλά τα λές. Αφού δεν φτάνει από τα καθεστωτικά ΜΜΕ η αποψήλωση του Σύριζα παίξε και εσύ από τ' αριστερά.Η διαχρονική κατάρα της αριστεράς παρούσα .Κάθε λίγο και λιγάκι αποψίλωση.Αν όχι τώρα πότε? Αν όχι εμείς ποιοί? Πιστεύεις οτι το άμεσο δείλλημμα είναι ευρώ ή δραχμή ?
ή άμεσος τερματισμός της καταστροφικής πορείας του λαού και του τόπου που σε λίγο δεν θα είναι καν αναστρέψιμη. ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2014 στις 9:10 μ.μ.

7.04 ΒΛΕΠΕΙ πολυ πιο περα απο οσο νομιζεις. προσπαθει να εγκλοβισει κοσμο που θα χασετε μολις αρχισει το ΤΕΛΙΚΟ ξεβρακωμα σας. οσο για την καταστροφη του λαου οποιος ενδιαφερεται πραγματι κα εδω ειμαστε για την ανατροπη του καπιταλισμου και οχι για αστικη διαχειρηση. ΠΑΝ

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2014 στις 5:19 μ.μ.

Ενότητα είναι να έρθουμε σ' εσένα 3.36?
Τι γελοίος!!! Πρέπει να είναι πολύ περήφανοι οι δικοί σου για το καμάρι που έβγαλαν!

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2014 στις 6:49 μ.μ.

5.19 Μη τα μπερδευεις τα πραγματα. ποτε δεν μιλησε το ΚΚΕ για πολιτικη ενοτητα. εμεις μιλαμε για ενοτητα της εργατικης ταξης και συμμαχια με τα υπολοιπα λα ικα στρωματα. ΠΑΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger