Home » , » Κ. Χρυσόγονος για το θέμα της "Μπαλτακιάδας": Εκθετος ο Α. Σαμαράς. Θέμα ηθικής τάξεως για Δένδια-Αθανασίου (Βίντεο)

Κ. Χρυσόγονος για το θέμα της "Μπαλτακιάδας": Εκθετος ο Α. Σαμαράς. Θέμα ηθικής τάξεως για Δένδια-Αθανασίου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 | 10:27 μ.μ.

Σε μια πλευρά της «Μπαλτακιάδας» που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες και η οποία αν και ουσιαστική πέρασε εντελώς απαρατήρητη-ασχολίαστη, εστιάστηκε σε τηλεοπτική του παρουσία ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και στέλεχος του Σύριζα, Κώστας Χρυσόγονος. 

Αναφερόμενος τα όσα παρουσιάζονται στην υποκλαπείσα συνομιλία Μπαλτάκου- Κασιδιάρη έθεσε το εξής ερώτημα. Αφού οι δυο υπουργοί, -Δένδιας και Αθανασίου- διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδει ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, γιατί δεν προχωρούν σε μήνυση εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου; Μιλάμε για νομικούς, τόνισε ο Κ. Χρυσόγονος, που το ελάχιστο που όφειλαν ήταν να προχωρήσουν σε κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση . 

«Αν πράγματι είναι ψέματα –σ.σ τα όσα αποδίδει στους δυο υπουργούς ο Μπαλτάκος- είναι βαρύτατη συκοφαντία, είναι βαρύτατη προσβολή για το πρόσωπο ενός ανθρώπου ο οποίος μετέχει στον νομικό μας πολιτισμό. Αρα αν πιστεύουν ότι πράγματι ο Μπαλτάκος έλεγε ψέματα και θέλουν να το διαψεύσουν θα όφειλαν οπωσδήποτε να έχουν καταθέσει μηνύσεις. Δεν το έκαναν. Υπάρχει θέμα ηθικής τάξεως γ’ αυτά τα πρόσωπα», κατέληξε στην συγκεκριμένη αναφορά του.

Ενδιαφέρουσες είναι επίσης οι θέσεις του Κ. Χρυσόγονου για την ναζιστική εγκληματική συμμορία και για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 12:18 π.μ.

Κατακρεουργημένες δημοσκοπήσεις με τον Μπαλτά(κο)
Έχουν βαλθεί, όχι να πλέον να σώσουν τη διαλυμένη από καιρό ΝΔ, αυτή δε σώζεται με τίποτα, αλλά να δικαιώσουν εκείνο τον παπά που έλεγε ότι ο αυνανισμός βλάπτει. δεν εξηγούνται αλλιώς τα ευρήματα «δημοσκοπήσεων» δηλαδή τα αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας του κάθε πικραμένου, που έχει πάρε δώσε με τους πολιτικούς.
Ντάξει από φυλλάδες ή εταιρίες που στηρίζουν τη Νέα Δικτατορία (ΝΔ) ή τα μνημόνια δεν περιμένεις κι αλήθεια. Αλλά το χοντραίνουν. Τι μας λένε για μας τρελάνουν μετά από το «ξεβράκωμα» του Γενικού Γραμματέα; Που ΓΓ είναι αντίστοιχο του υπουργού και μάλιστα για τις υπηρεσίες του δημοσίου είναι ο πλέον αρμόδιος για την άσκηση της πολιτικής και την εφαρμογή των αποφάσεων της κυβέρνησης.
Μας λένε λοιπόν ότι δήθεν η ΝΔ αντέχει!!! Εμείς πως αντέχουμε τέτοιες βλακείες. Λένε έπειτα πως από όλη την ιστορία χάνει το ΚΚΕ!!! Δηλαδή η ΝΔ έχει σχέση με τη ΧΑ, αποκαλύπτεται το σκεπτικό του σαμαρά, ότι όλα τα έκανε για να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα, λέγονται πράγματα που σε άλλη χώρα δε θα σήμαιναν απλά παραίτηση της κυβέρνησης αλλά δικαστήριο κατευθείαν, και χάνει το ΚΚΕ;! Καλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό να παίρνει. Λογικά έπρεπε με τόση μπόχα στην ΠΟΛ.ΑΝ. να τσιμπάνε κι οι ΑΝ.ΕΛ., η ΝΔ δηλαδή «προ μνημονίου». Ντάξει το Ποτάμι το ξεφουσκώνουν, γιατί είδαν ότι στις συγκεντρώσεις δεν πατάει ψυχή. Αλλά να λένε, ότι από όλη αυτή την ιστορία χάνει το ΚΚΕ ε... άει σιχτιρ.
Υπομονή όμως. Ελπίζω το βράδυ των εκλογών οι σύντροφοί να βάλουν τους δημοσκόπους να φάνε τις δημοσκοπήσεις τους με την κουτάλα, να τους την πουν για τις κουταμάρες που λένε, να μη δείξουν μεγαλοψυχία στους κομπογιαννίτες, αλλά να τους ζητήσουν εξηγήσεις.
Για το ΣΥΡΙΖΑ, έχω ξαναπεί, θα βγει πρώτος, εκτός αν γίνει χοντρή νοθεία. Η διαφορά που θα κρίνει τις εξελίξεις εξαρτάται από πολλά. Το ΚΚΕ θα βγει ενισχυμένο, όπως κι η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Ίσως βγει τρίτο κόμμα. Μπορεί ο κόσμος να μην ανοίγεται στους δημοσκόπους (άλλωστε δεν τους πιστεύει πια) αλλά στις διάφορες συζητήσεις βρίζει πολιτικές και δεν βλέπει πλέον με καλό μάτι Ευρώ ΕΕ κλπ. Τουλάχιστο ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης. Αυτό θα αποτυπωθεί στις κάλπες όπως κι η αυξανόμενη αηδία και οργή. Το ΚΚΕ θα κερδίσει δήμους που δεν είχε ποτέ ή είχε χρόνια να πάρει. Κυριακή κοντή γιορτή... mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger