Home » , , » Κ. Ακριβοπούλου: Κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών η Χ.Α (Βίντεο)

Κ. Ακριβοπούλου: Κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών η Χ.Α (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 | 8:26 μ.μ.

Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση έκανε σήμερα η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου στην τηλεοπτική εκπομπή του Ευαγγελάτου, σχετικά με το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου. Εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά ένα κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών, κάτι που το ισχυρίστηκε «μετά λόγου γνώσεως» όπως είπε.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι η πολιτική ευθύνη του συστήματος είναι ότι εξέθρεψε το μόρφωμα αυτό, το στήριξε και το χάιδεψε, κάτι που έκανε και το μιντιακό σύστημα. Σύμφωνα με την ίδια υπήρξε μια συντεταγμένη προσπάθεια να καθιερωθεί και να νομιμοποιηθεί στην συνείδηση του κόσμου, η Χρυσή Αυγή, κάτι που έγινε. Ήξεραν ποια είναι η Χρυσή Αυγή, τους βόλευε η Χρυσή Αυγή και όταν αισθάνθηκαν απειλή απ την Χρυσή Αυγή, αποφάσισαν να την τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί, κατέληξε στην τοποθέτησή της. 

Υ.Γ. Εχουμε ασκήσει δριμύτατη κριτική, για άλλες τοποθετήσεις της, σ’ αυτή την δημοσιογράφο που σιτίζεται σήμερα από τα ταμεία του Αλαφούζου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις αναγνωρίζουμε κάποιες σωστές τοποθετήσεις της … είναι που πέρασε ένα φεγγάρι κι απ’ την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2014 στις 10:03 μ.μ.

Μάλιστα....λοιπόν επειδή ΕΥΠ=USA και αυτό είναι γνωστό ελπίζω, η θεωρία αυτή βάζει πίσω από τους χρυσαυγίτες τους αμερικανούς. Πράγμα με το οποίο προσωπικά συμφωνώ και είναι η άποψή μου εδώ και αρκετό καιρό και όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και συνολικότερα για το νεοναζιστικό ρεύμα σε "ευαίσθητες" περιοχές της Ευρώπης. Αν όμως αυτή η θεωρία είναι αληθινή (αν, γιατί μπορεί και να μην είναι ή να μην είναι ακριβώς αληθινή) τότε μπαίνει ένα άλλο ερώτημα: Οι USA εν συνόλω ή το πιο "μαύρο" και επιθετικό κομμάτι, αυτό δηλαδή που θέλει με κάθε τρόπο την Αμερική να "καθαρίζει" δυναμικά το τοπίο παγκοσμίως πριν οι ανταγωνιστές πατήσουν πιο γερά στα πόδια τους;

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν όλα αυτά αποδειχθούν λανθασμένα, κάποιος στηρίζει τα χρυσαύγουλα. Δεν είναι τόσο απλό 10 παγανιστές πίθηκες από την Κυψέλη με μυαλό ραδικιού να κατακτήσουν εν ριπή οφθαλμού την Ελλάδα, ακόμη κι αν 2-3 από αυτούς είχαν μυαλό λίγο πάνω από το ραδίκι. Εδώ υπάρχουν σύμβουλοι, υπάρχουν λεφτά, υπάρχει πολιτική λογική, υπάρχει δουλειά από κάτω, και ειλικρινά δεν τα έχω ικανά τα χρυσαύγουλα. Είπαμε να είμαστε ανοιχτοί σε μη πρακτόρικες ερμηνείες, αλλά όχι και τόσο.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 2:44 μ.μ.

TITΛOΣ: ......... "..... ME ENA KPAΣI MOY ZHTAΓEΣ NA ZHΣΩ TH ZΩH... !!!"

"..... ME ENA KPAΣI MOY ZHTAΓEΣ NA ZHΣΩ TH ZΩH, KAI ΣE ΘYMAMAI ΣTIΣ ZTΩEΣ EKEI ΣTHN ΓEPMANIA NA XANONTAI/ΦEYΓOYNAI TA NIATA MAΣ MAKPIA ΣTHN ΞENH ΓH .... !!!"


Η EΛΛAΔA, η ΠATPIΔA ΣOY, Aναλογικά με την Eκταση της και τον πληθυσμό της, είναι η πιο ΠPOIKIΣMENH XΩPA του KOΣMOY !
Ο Σωτήρας είσαι EΣY, γιατί η ΠATPIΔA είσαι EΣY ! Αν κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, πολύ σύντομα θα δεις τα παιδιά σου σκλαβωμένα. Θα δεις τον εαυτό σου να δουλεύει για ένα πιάτο φαΐ, δουλικά, ώρες ατελείωτες. Θα δεις την περιουσία σου να παραδίδεται στους ξένους επειδή έτσι το θέλησαν κάποιοι. Θα δεις μια Ελλάδα ανοχύρωτη να σκίζεται σε κομμάτια και να μοιράζεται στους εχθρούς της. Κι όλα αυτά επειδή δεν αντέδρασες όταν είχες τη δυνατότητα να το κάνεις.

Η ENΔOΞH XΩPA των Ελλήνων, η ποτισμένη από AIMA HPΩΩN και μαρτύρων, το λίκνο της Ρωμηοσύνης, στα βάρβαρα χέρια του 4ου Ραΐχ και των συνεργατών του. Αμαχητί. Τι τραγική ειρωνεία
Τώρα είναι η ΣEIPA ΣOY Να πεις TO NEO "ΟΧΙ"! Να πεις το NEO "Μολών Λαβέ"! "Η Λευτεριά δεν χαρίζεται, κατακτιέται"!
Και MH ξεχνάς το πού XPΩΣTAΣ !!!!!!
"Χρωστάμε σ' όσους ήρθαν, πέρασαν, θα 'ρθούν, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν, οι AΓENNHTOI, οι NEKPOI". ( Κωστής Παλαμάς ).

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 5:24 μ.μ.

Ενας ωραιότατος τρόπος αθώωσης του καπιταλισμού, γνήσιο παιδί του οποίου είναι ο φασισμός και ο ναζισμός. Μία εγκληματική θεωρία παιδί ενός εγκληματικού οικονομικού συστήματος που η Ακριβοπούλου, βγάζει λάδι με τα περί μυστικών υπηρεσιών. Οι μυστικές υπηρεσίες είναι το φυσικό επακόλουθο του ίδιου αυτού συστήματος, που περιθάλπει και φροντίζει τα παιδιά του. Μανώλης

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 7:44 μ.μ.

Μανωλης. και βεβαια απαραιτητο συμπληρωμα διπλα στο φασισμο που τον γενναει ο καπιταλισμος χρειαζονται και οι αυταπατες ωστε ο εγκλωβισμος στο συστημα να ειναι πληρες ΠΑΝ.

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2014 στις 7:41 π.μ.

Ρε Μανώλη είναι τόσο δύσκολο να κρατηθείς σε ένα θέμα και να μην πετάξεις την μαλακία σου;

Μανώλης Τραμπαρίφας
11 Απριλίου 2014 στις 2:21 μ.μ.

Ρε Μανώλη, καταλαβαίνεις τι λες και κυρίως τι διαβάζεις;

Λες ότι αυτά που λέει η Ακριβοπούλου - και αυτά που φαντάζεται ο πολύς κόσμος - αποτελούν αθώωωση του καπιταλισμού!!

Λες, επίσης, ότι οι μυστικές υπηρεσίες είναι φυσικό επακόλουθο του συστήματος. Δηλαδή, στο δικό σου σύστημα που νοσταλγείς δεν υπήρχαν μυστικές υπηρεσίες;
Όχι μόνο υπήρχαν, Μανώλη, αλλά λειτουργούσαν και πιο αποτελεσματικά από τις άλλες.

Αλλά τι να λέμε τώρα; Θα βάλουμε μυαλό στον κνίτη;

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2014 στις 3:16 μ.μ.

2.21 Την αληθεια λεει ο ανθρωπος. ο φασισμος ειναι γνησιο παιδι του καπιταλισμου και τελειωνης μονο με την ανατροπη του. και βεβαια οι μυστικες υπηρεσιες ειναι τμημα του αστικου κρατους. η εξισωση που κανεις με τα σοσιαλιστικα κρατη αθωωνη τον καπιταλισμο απο τα εγκληματα του και δειχνη ξεκαθαρα τον ρολο που εχει ο οπορτουνισμος στην σωτηρια του συστηματος ΠΑΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger