Home » » Το κόμμα και το "κλάμα" του Π. Ψωμιάδη

Το κόμμα και το "κλάμα" του Π. Ψωμιάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 | 1:59 μ.μ.

Εντάξει. Ενας γραφικός τύπος είναι ο Π. Ψωμιάδης. Ο «κύριος 10%», όπως αποκαλούν οι «γαλάζιοι» της Θεσσαλονίκης τον Πανίκα, απ’ ότι μας είπε σήμερα στην εκπομπή του Αυτιά, ξεκαθάρισε με τις δικαστικές του εκκρεμότητες και τώρα φτιάχνει κόμμα που το ονόμασε «Πατρίδα».

 (Να παραθέσουμε ένα περασμένο δημοσίευμα από απ’ την εφημερίδα «Μακεδονία» για να γίνει αντιληπτό για ποιες δικαστικές εκκρεμότητες μιλάμε: «Απώλεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ μετρά το ελληνικό δημόσιο από την πρωτοφανή υπόθεση της κατ’ ουσία απευθείας αναθέσεως έργων, που εφαρμόζει με προκλητικό τρόπο η διοίκηση των αδελφών Ψωμιάδη στη νομαρχία Θεσσαλονίκης…. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους και κυρίως στο διάστημα μετά το 2005 έχει στηθεί μία πρωτοφανής ιστορία με τα λεγόμενα "45άρια", έργα δηλαδή που εκτελούνται μέσω πρόχειρων διαγωνισμών, οι οποίοι στην πράξη ισοδυναμούν με απευθείας αναθέσεις σε ένα "κλειστό" κύκλωμα έμπιστων και "ημέτερων» εργολάβων" »).

Από κει και πέρα ο Π. Ψωμιάδης διαθέτει έναν προσωπικό μηχανισμό και αν ισχύουν αυτά που ακούμε στο βίντεο –ότι δηλαδή πιθανόν να κατέβει με δικό του σχηματισμό στις ευρωεκλογές- θα κάνει ζημιά στο πρώην κόμμα του. (Μικρή ή μεγάλη μένει να το δούμε).

Πάντως το «παράπονο» του .πάει σύννεφο γιατί η Ν.Δ τον πέταξε στα στριμμένη λεμονόκουπα. Είναι να τον λυπάσαι τον πρώην νομάρχη όταν τον ακούς να λέει, απευθυνόμενος στους ομοϊδεάτες του «τι ψυχά θα παραδώσουν» τώρα που έστειλαν στα αζήτητα έναν επί 35 χρόνια νεοδημοκράτη φερόμενοι απέναντι σου με «αχαριστία και αγνωμοσύνη»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger