Home » , , » Όλοι στη δίκη της Μαίρης Μαυρή τη Δευτέρα 5 Μαΐου

Όλοι στη δίκη της Μαίρης Μαυρή τη Δευτέρα 5 Μαΐου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 | 1:09 μ.μ.


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΙΡΗ ΜΑΥΡΗ‐ΒΑΒΑΓΙΑΝΝΗ!

Να μην υποκύψουμε στην τρομοκρατία της «Χρυσής Αυγής»

Όλοι στη δίκη της Μαίρης Μαυρή τη Δευτέρα 5 Μαΐου, στις 9:00 πμ,
στα Δικαστήρια της Ευελπίδων

Τη Δευτέρα 5 Μαΐου έχει οριστεί η δίκη της συναδέλφου Μαίρης Μαυρή‐ Βαβαγιάννη μετά από μήνυση του στελέχους της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Η συνάδελφος έτυχε να είναι μάρτυρας στη γνωστή υπόθεση της επίθεσης από ομάδα ροπαλοφόρων που χτύπησαν και μαχαίρωσαν μεταπτυχιακό φοιτητή έξω από το χώρο του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, καθώς είδε την εγκληματική ομάδα να βγαίνει από αυτοκίνητο που, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ανήκε στον Η. Κασιδιάρη.

Πράττοντας τον καθήκον της ενημέρωσε τις πανεπιστημιακές αρχές (πρόεδρο του Τμήματος και Σύγκλητο, της οποίας τότε ήταν μέλος) και, επίσης, κατέθεσε στην αστυνομία όταν της ζητήθηκε από το θύμα της επίθεσης.

Στη δίκη του Η. Κασιδιάρη και μέσα στην απαράδεκτη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην κατειλημμένη από μέλη της Χρυσής Αυγής αίθουσα, ο κατηγορούμενος αθωώθηκε με πρόταση του εισαγγελέα «λόγω αμφιβολιών».

Η συνάδελφος Μαίρη Μαυρή έπραξε το αυτονόητο για μια εγκληματική πράξη που είδε να συμβαίνει στο χώρο του Πανεπιστημίου.
Αν αποδεχθούμε αδιαμαρτύρητα τη δίωξή της, αύριο οι πανεπιστημιακοί χώροι ενδεχομένως να μετατραπούν σε πεδίο δράσης «ταγμάτων εφόδου» και οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι θα διστάζουν να
απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη. Η τρομοκράτηση των πανεπιστημιακών όμως δεν πρέπει να περάσει

Να μην αφήσουμε μόνη τη συνάδελφο! Να είμαστε εκεί!
Δευτέρα 5 Μαΐου στις 9:00 πμ,
στα Δικαστήρια της Ευελπίδων κτίριο 12

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger