Home » , , » "Θερμές" σχέσεις μπάτσων-χρυσαυγιτών στην Εύβοια (Βίντεο)

"Θερμές" σχέσεις μπάτσων-χρυσαυγιτών στην Εύβοια (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Μαΐου 2014 | 2:56 μ.μ.

Σε ένα δημοσίευμα που έκανε το μπλοκ της Εύβοιας Eviazoom σχετικά με τις «θερμές» σχέσεις χρυσαυγιτών με τους μπάτσους που υπηρετούν εκεί, βασίζεται το βίντεο που παραθέτουμε από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Συγκεκριμένα η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επισκέφθηκε μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής.

Αναρωτιέται πραγματικά κανείς: Όταν αποκαλύπτονται τόσο «στενές» σχέσεις πολιτικών κυβερνητικών στελεχών – Μπαλτάκος, Τσιάρας- με το ναζιστικό μόρφωμα, πρέπει να μας εντυπωσιάζει η «άψογη συνεργασία» χρυσαυγιτών με μπάτσους; 

Y.Γ. Στην φωτογραφία, βλέπουμε τον Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη ο οποίος καλωσόρισε και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Γκλέτσο, αλλά και με το υπόλοιπο κλιμάκιο της ΧΑ ( ανάμεσα τους και η γυναίκα του Βουλευτή Νίκου Μίχου)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger