Home » , , » ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ με έλλειμμα 12,7% και χρέος 175,1%!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ με έλλειμμα 12,7% και χρέος 175,1%!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Μαΐου 2014 | 3:53 μ.μ.

Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ – «Επίκαιρα»

Απίστευτη, ομολογουμένως, είναι η βιομηχανία προπαγανδιστικού ψεύδους της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Υπερβαίνει κάθε φαντασία! Δημοσιονομικό έλλειμμα ύψους 12,7% του ΑΕΠ για το 2013 ανακοίνωσε για την Ελλάδα η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία, η Eurostat, την Τετάρτη 23 Απριλίου. Ε, λοιπόν, ελάχιστοι Έλληνες διάβασαν ή άκουσαν το νούμερο αυτό!
Ο λόγος; Κανένας τηλεοπτικός ή ραδιοφωνικός σταθμός σχεδόν δεν το ανέφερε, σχεδόν καμία εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας δεν το έγραψε! Ούτε καν τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν το έκαναν σημαία τους, το καθένα για τους δικούς του λόγους.

Το 12,7% αποτελεί το δεύτερο χειρότερο έλλειμμα της χώρας μας την τελευταία… 20ετία (!), με μοναδική εξαίρεση το 2009. Τότε, δηλαδή, που η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου παραποίησε εν ψυχρώ τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας για να υπαγάγει τη χώρα μας στο επαίσχυντο καθεστώς της μνημονιακής υποτέλειας, οπότε ανακοίνωσαν έλλειμμα 15,6% του ΑΕΠ.
Ποσοστό που κατήγγειλαν επωνύμως στελέχη της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας ως προϊόν παραχάραξης, ενώ η επονείδιστη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου διέλυσε την υπηρεσία τους και την αντικατέστησε με άλλη, πειθαρχική στις εντολες της και των δανειστών ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger