Home » , » Τέσσερα βιντεάκια από την εκπομπή του Γ. Μητσικώστα

Τέσσερα βιντεάκια από την εκπομπή του Γ. Μητσικώστα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 | 4:05 π.μ.

Με την προσδοκία ότι πιθανόν να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο παραθέτουμε τέσσερα βιντεάκια απ’ την σατιρική εκπομπή που κάνει ο Γιώργος Μητσικώστας στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε».

Απ’ την χθεσινή, λοιπόν εκπομπή αυτού του καλλιτέχνη, παρακολουθούμε τον υπουργό- τηλέμπορα Αδωνη Γεωργιάδη να δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση του Σκάι και στον Μπογδάνο και καπάκι να πηγαίνει για .. εξομολόγηση.
Επίσης τον Λευτέρη Παπαδόπουλο να σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς και τον γραφικό δημοσιογράφο Στέφανο Χίο να παίρνει συνέντευξη από τον Κώστα Βαξεβάνη.

Εκεί που κατά την άποψη μας ο Γ. Μητσικώστας δίνει ρεσιτάλ, είναι στο βιντεάκι που παριστάνει τον δημοσιογράφο του Αλαφούζου –γνωστό στην πιάτσα και σαν ο «Μπάμπης ο Σουγιάς»- Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
9 Μαΐου 2014 στις 4:22 μ.μ.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/epic_gkafa_tamhloy_sth_voylh_tha_diwksoyme_th_troika_opws_o_odysseas_ediwkse_toys_mnhsthres_poy_poliorkousan_thn_kleopatra.2779035.html
Πολύ γέλιο. Όχι μόνο επειδή έκανε λάθος το όνομα Κλεοπάτρα αντί για Πηνελόπη, αλλά το πιο αστείο ήταν που είπε ότι η Νέα Δημοπρασία θα διώξει την Τρόικα!!! Εδώ πάει το γέλιο του μωρού από το video του ΚΚΕ.
Το τραγικό είναι, ότι αυτοί μας κυβερνάνε. Τον ψήφησαν τα γίδια... ΜΠΕΕΕΕΕ!
mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger