Home » , , » Γ. Ψαριανός:Στην κάστα των λακέδων του συστήματος

Γ. Ψαριανός:Στην κάστα των λακέδων του συστήματος

Από giorgis , Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 | 4:41 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Κοίτα που καταντήσαμε. Ενας τυχάρπαστος, εξυπνάκιας και φαφλατάς, απωθητικό παράσιτο από πολιτική σκοπιά, να πετάει μια παπαριά και να γίνεται θέμα στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.

Ο λόγος για τον Γ. Ψαριανό που δήλωσε στον ρ/σ του ΔΟΛ ότι αν ο Σύριζα συγκυβερνούσε με τους ΑΝΕΛ αυτός θα ζητούσε άσυλο στα Τίρανα.  (Δεν πρωτοτύπησε. Ανάλογες τοποθετήσεις έχουν κάνει ο Πάγκαλος και η Σαλέχ)

Τα πράγματα είναι απλά. Ο τύπος έχει γλυκαθεί τρελά από την παχυλή αργομισθία που του έχει εξασφαλίσει το βουλευτιλίκι. Αυτή την στιγμή και αφού το κόμμα του κατεβάζει ρολά βλέπει ότι σύντομα και ο ίδιος θα καταντήσει ένα «προοδευτικό» καθεστωτικό απόβλητο.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε παραπέρα τις δηλώσεις του. Ο Γ. Ψαριανός συμπεριλαμβάνεται στην κάστα των λακέδων του συστήματος, είναι από τους τύπους που θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν το πολιτικό τομάρι τους, με ότι σημαίνει αυτό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Ιουνίου 2014 στις 11:23 π.μ.

Ο λαός μας λέει, "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις ποτέ. ΄Ολοι εσείς που κατηγορείτε τώρα τη Δημαρ- και δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπιστώ το "δήθεν αριστερό"δεκανίκι του αστικού συστήματος- κοιτάξτε μήπως και κάνετε τις κατηγόριες σας γαργάρα μετά απ' το πολιτικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί μετά απ' τις βουλευτικές εκλογές -όποτε αυτές γίνουν- κι όταν θα τους δείτε όλους να συνεργάζονται για να σχηματίσουν κυβέρνηση που θα σώσει τους πλούσιους. Μαζί Σύριζα, ΝΔ Πασόκ (οι μετανοημένες μωρές παρθένες όπως τις θέλει ο Σύριζα)Δημαρ, χρυσή αυγή, Ανελ(εφ' όσον υπάρχουν) και ποτάμι. Οπότε θα υπάρχει και χώρος για έναν προβοκάτορα όπως ο Ψαριανός σ' αυτό το σχήμα. Ανετότατα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger