Home » , , » Ακόμα και οι κοινωνικές δράσεις της Επιτροπής για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν θεωρούνται τρομοκρατική δράση!

Ακόμα και οι κοινωνικές δράσεις της Επιτροπής για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν θεωρούνται τρομοκρατική δράση!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 | 8:07 π.μ.

Τρία μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν συνελήφθησαν  την  Παρασκευή  και πιθανά τη Δευτέρα θα μεταφερθούν στη Μυτιλήνη .
Τους κατηγορούν σύμφωνα με τον τρομονόμο, άρθρο 187,  για στήριξη και ένταξη στην οργάνωση DHKP-C.
 Ένας από αυτούς είναι ο Ερκάν, γνωστός  για τη δράση του στην επιτροπή, συνελήφθη στο σπίτι του στα Εξάρχεια μαζί με ένα άλλο μέλος της επιτροπής  που έχει πολιτικό άσυλο και μετά τη σύλληψή της η Τουρκική ιντερπόλ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης. Η τρίτη συνελήφθη σε διαμαρτυρία στο υπουργείο δικαιοσύνης .Η επίθεση ήταν στοχευμένη και προαποφασισμένη καθώς  μόνο στα 3 μέλη της επιτροπής  ζητήθηκε ταυτότητα και στη συνέχεια έγινε προσαγωγή τους. Μετά από τρεις ώρες  οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι  αλλά η  συντρόφισσα παραμένει  συλληφθείσα.

Πρέπει να αναφερθεί ότι στην κατηγορία αναφέρεται πως ο Ερκάν μάζευε χρήματα μαζί με αλληλέγγυους  ομοεθνείς του και Έλληνες  για να στηρίξουν τους πολιτικούς κρατούμενους της οργάνωσης που βρίσκονται στις ελληνικές φυλακές. Με βάση αυτό προσπαθούν  να συνδέσουν αυτές τις δράσεις με την υπόθεση της Χίου. Και τα τρία μέλη στοχοποιήθηκαν γιατί είναι γνωστά για τη δράση τους στην επιτροπή. Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι δράσεις που μέχρι χτες ήταν αυτονόητα νόμιμες στην Ελλάδα όπως η στήριξη πολιτικών κρατούμενων κλπ , τώρα ποινικοποιούνται. Με λίγα λόγια, ακόμα και οι κοινωνικές δράσεις ποινικοποιούνται, άρα Έλληνες και ξένοι αγωνιστές  είμαστε όλοι τρομοκράτες.

30/06/2014 το πρωί θα περάσουν από ανακριτή στην εφετείο λεωφορείο Αλεξάνδρας το στις 09 πμ  η ώρα. Καλούμε σε στήριξη και αλληλεγγύη.

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΜΕ ΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ  Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

EΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

ΤΖΑΒΕΛΛΑ-3 10681 ΑΘΗΝΑ

Τηλ 2103848330
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2014 στις 3:24 μ.μ.

Eβγαλε ανακοινωση η οριτζιναλ για το θεμα του γηπεδου(ασχετη με το παραπανω αλλα με αντιναζι χαρακτηριστικα)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger