Home » , » Σπέρνει θάνατο και καταστροφή το Ισραήλ (Βίντεο)

Σπέρνει θάνατο και καταστροφή το Ισραήλ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 | 9:02 μ.μ.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα τρεις βδομάδες μετά την επίθεση των Ισραηλινών στον Παλαιστινιακό λαό. Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε συγκλονιστικές εικόνες από το έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση του Ισραήλ.

Πέρα απ’ τις υλικές καταστροφές που είναι ανυπολόγιστες, μέχρι αυτή την στιγμή η Παλαιστίνη θρηνεί 1.156 νεκρούς  εκ των οποίων σχεδόν το 80% είναι άμαχοι. Ανάμεσα τους 239 νεκρά παιδιά ηλικίας από τριών μηνών μέχρι 17 ετών, ενώ τα 166, απ’ αυτά είναι κάτω από 12 ετών.

Αν και πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ παρουσιάζει μειωμένες τις απώλειες που έχει ο στρατός κατοχής, μέχρι τώρα έχει παραδεχθεί ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση  έχει σκοτώσει 53 στρατιώτες .

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
30 Ιουλίου 2014 στις 6:56 π.μ.

Νίκες και ήττες.
Μια σπουδαία ηθική νίκη είναι η συγκέντρωση του κόσμου έξω από τα δικαστήρια την ώρα που δικάζονταν το έγκλημα (η απόπειρα σφαγής) κατά των φτωχών εργαζόμενων μεταναστών στη Μανωλάδα. Η παρουσία ελλήνων και ξένων εργατών έδωσε συντριπτικό χτύπημα κατά της πανούκλας του ρατσισμού.
Μια άλλη νίκη είναι η ενεργή συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου στο δίκαιο αγώνα των καθαριστριών, που εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους. Αυτά δείχνουν ότι ένα ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι των αδικημένων βλέπει καθαρά την αλήθεια από το ψέμα.
Μια τεράστια ηθική ήττα για την ανθρωπότητα είναι η αντίδραση των ναζί στο Ισραήλ. Κάποιοι φασίστες κάτοικοι του Ισραήλ, πανηγύριζαν για τη γενοκτονία, πανηγύριζαν για τη σφαγή αθώων παιδιών! Είναι προφανές, ότι έχουμε ένα νέο ολοκαύτωμα, μια συστηματική εξόντωση ενός λαού. Εδώ θα σταθώ λίγο και θα το συσχετίσω με την Παλαιά Διαθήκη. Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται εξαφάνιση ενός ντόπιου πληθυσμού. Όμως μετά την εμφάνιση του φασισμού και το Β' Π.Π. η γενοκτονία έχει βρει πολιτική κάλυψη. Πριν σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως πχ στην αρχαιότητα με την πτώση της Ιεριχούς και την αδικαιολόγητη σφαγή όλων των κατοίκων της, είχαμε την δικαιολογία ότι αυτό το έγκλημα ήταν "θεϊκή" δήθεν "εντολή". Λες κι αν υπήρχε θεός θα έφτιαχνε ένα λαό μόνο και μόνο για να τον αφανίσει. Ή ότι ο φόνος βρεφών θα μπορούσε ποτέ να δικαιολογηθεί από κάποια "αμαρτία" τους!
Σήμερα δεν μπορούν να τα ρίξουν σε ένα βολικό πολεμοχαρή θεό, για να κρυφτούν από τη ένοχη συνείδησή τους. Κι έτσι τα θύματα των ναζί υιοθέτησαν το ναζισμό! Κι εδώ είναι η ήττα μαζί κι η ειρωνεία. Γιατί ήττα δεν υπάρχει για τους ηρωικούς Παλαιστίνιους, που έχουν κερδίσει το θαυμασμό και τη συμπάθεια της διεθνούς κοινής γνώμης, αλλά για τους Εβραίους. Στο Ισραήλ είμαι σίγουρος, ότι οι περισσότεροι κάτοικοι ξέρουν, πως αυτό που γίνεται είναι αποτρόπαιο κι απαράδεκτο. Και φυσικά δεν το έκαναν οι Εβραίοι αλλά οι ναζί που κυβερνάνε, όπως ακριβώς κάνουν όπου αλλού είχαν ή έχουν εξουσία: Γερμανία, Ουκρανία κλπ.
Ο ναζισμός είναι πανούκλα. Εισχωρεί στο μυαλό των ανθρώπων παίζει με τα συναισθήματα του φόβου, της έπαρσης, καλλιεργεί το μίσος και την παράνοια. Η εθνικιστική υστερία που καλλιεργείται από τα ΜΜΕ μιας χώρας εναντίον μιας άλλης οδηγεί σε αυτά τα εγκλήματα. Αυτά γίνονται μόνο όταν αφήσουμε τους παρανοϊκούς ναζί να μας οδηγούν. Ο ναζί που χαίρεται για τη σφαγή των παιδιών στο νοσοκομείο της Γάζας είναι ο ίδιος σκατόμυαλος που κατέδιδε τους Εβραίους παππούδες και πλένονταν με το σαπούνι από το Άουσβιτς. Είναι ο ίδιος που κάνει κάθε σφαγή κάθε ολοκαύτωμα. Κι είναι εκείνος που θα χαρεί ιδιαιτέρως, αν αφανιστεί κάθε Εβραίος και κατ επέκταση κάθε "ξένος" ή "διαφορετικός" από προσώπου γης. Αυτό ας το σκεφτούνε όταν θα βγουν ξανά να πανηγυρίσουν οι πατριδοκάπηλοι του Ισραήλ. Αλλά το να ζητάμε να σκεφτούν οι "υπερπατριώτες" είναι μάλλον υπερβολική απαίτηση... mitsos175.

Ανώνυμος
1 Αυγούστου 2014 στις 12:35 π.μ.

Το δικαστήριο της Χάγης θα δικάσει τους εβραίους ?
φυσικά όχι,
τα αφεντικά του πλανήτη δηλαδή οι εβραίοι χασάπηδες έχουν το ελεύθερο να σφαγιάζουν βρέφη
όταν δεν τοκογλυφούν βέβαια...
Δυστυχώς αυτή η φάρα είναι το καρκίνωμα της ανθρωπότητας,
είτε σφαγές είτε τραπεζοτοκογλυφίες θα ασκούν στους λαούς που τους ανέχονται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger