Home » , » Βούλτεψη-Γεωργιάδης: Πολιτικοί απατεώνες περιωπής (Βίντεο)

Βούλτεψη-Γεωργιάδης: Πολιτικοί απατεώνες περιωπής (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 | 8:38 μ.μ.

Αναρωτιέται κανείς τι μπορεί να σχολιάσει για τα πολιτικά ανδρείκελα, ντόπιων και ξένων καπιταλιστών,  Βούλτεψη και Γεωργιάδη και την θέση που πήραν για την συναυλία αλληλεγγύης για τις καθαρίστριες που έγινε εχτές.

Από την μια μπορείς να καταλάβεις ότι οδηγήθηκαν σε παραλήρημα βλέποντας να καταρρέει ο κοινωνικός αυτοματισμός που επιδιώκει να προβάλλει η κυβέρνηση. Από την άλλη όμως αγανακτείς με τα ψέματα που μας σερβίρουν κατάμουτρα αλλά και την αμετροέπεια της κυβερνητικής εκπροσώπου προπαγάνδας που δηλώνει ότι θεωρεί «προσβολή και ύβρη να ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτό το θέμα όταν έχουμε 1,5 εκατ. Ανέργους»!!!
Τι λες ρε τρισμέγιστή; Και ποιος δημιούργησε αυτές τις ατέλειωτες στρατιές ανέργων; Εσύ δεν είσαι που στηρίζεις μια πολιτική που οδηγεί στην φτωχοποίηση και εξαθλίωση πλατιών λαϊκών μαζών; Είναι δυνατόν να θεωρεί προσβολή να συνδικαλίζονται και να διεκδικούν οργανωμένα τα αυτονόητα δικαιώματα τους, οι καθαρίστριες  αυτό το πολιτικό σκουπίδι;;;!!!!

Το ίδιο αισχρός και ανεκδιήγητος ήταν και ο βουλευτής –τηλέμπορας Γεωργιάδης

«Ο εργοδότης τους το ελληνικό δημόσιο δηλαδή χρεοκόπησε. Ως αποτέλεσμα της χρεοκοπίας του λοιπόν αποφάσισε να περιστείλει τα έξοδα του. Και τις απέλυσε για να γλυτώσει κάποια λεφτά», είχε το θράσος να ισχυριστεί ο τυχάρπαστος πολιτικάντης.

Και έτσι να είναι ρε πολιτικό ρεμάλι ποιος χρεοκόπησε το κράτος; Οι καθαρίστριες των 500 ευρώ μισθό;
Αυτές έπαιρναν τις μίζες απ’ τους πολεμικούς εξοπλισμούς, αυτές καρπωνόταν τις υπερτιμολογήσεις των δημόσιων έργων, αυτές έκαναν πάρτι με το κρατικό χρήμα;

Αλλά και πέρα απ’ αυτό; Τί λεφτά θα εξοικονομήσει το δημόσιο με αυτές τις απολύσεις; Αφού είναι ξεκάθαρο ότι το δημόσιο θα πληρώνει περισσότερο σε ιδιωτικά συνεργεία καθαρισμού, απ’ το  κόστος που θα είχε αν την ίδια δουλειά έκαναν οι καθαρίστριες που ήταν μόνιμες.

Πολιτικοί απατεώνες περιωπής.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger