Home » , » Παρασκηνιακός πόλεμος Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

Παρασκηνιακός πόλεμος Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 | 1:40 μ.μ.


Τα κομματικά παρασκήνια έχουν πάρει φωτιά μετά την παρέμβαση 14 βουλευτών (11 της Ν.Δ., 2 των ΑΝΕΛ και ο ανεξάρτητος Νικήτας Κακλαμάνης) οι οποίοι ζητούν να γίνει Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ για να καταλογιστούν ευθύνες στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου για τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 που μας οδήγησε στην τραγωδία των μνημονίων.
(Αλλωστε, αυτό -αν δεν κάνουμε λάθος-  ήταν και προεκλογική δέσμευση της Ν.Δ).

Σε πανικό και αμηχανία .ο Γ. Παπανδρέου μέσω κύκλων του. Αφήνει να διαρρεύσει ότι αν γίνει Εξεταστική Επιτροπή γ’ αυτό το θέμα τότε αυτομάτως  θα  δοθούν στη δημοσιότητα  στοιχεία για τη  στάση της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο  2006-2009  όταν υπήρξε αναθεώρηση  του ελλείμματος.
Δεξιά ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι σε μια τέτοια περίπτωση η  πλευρά Καραμανλή, εκτός των άλλων, θα μιλήσει  και για τα όσα συνέβησαν  με  Παπανδρέου και Στρος  Καν  το καλοκαίρι του  2009 προ των  εθνικών εκλογών.

Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η φαγωμάρα μήπως και μάθουμε κάτι απ’ αυτά «που γίνονται δεν λέγονται», σύμφωνα με το απόφθεγμα του «εθνάρχη» Καραμανλή. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger