Home » , , » Όταν η Ρένα Δούρου «έσβησε» το Κέντρο Μεταναστών Λαυρίου!

Όταν η Ρένα Δούρου «έσβησε» το Κέντρο Μεταναστών Λαυρίου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 | 3:27 μ.μ.


Η συνάντηση – την Τρίτη – της νέας περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου με την ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης, Σεσίλια Μάλστρομ έγινε σε καλό κλίμα όμως υπήρξε, εκ των υστέρων, ένα παρατράγουδο!

Το παρατράγουδο δεν είχε σχέση με αυτή καθεαυτή τη συνάντηση όσο με το δελτίο τύπου που εξεδόθη γι’ αυτήν λίγο αργότερα.

Στο πρώτο λοιπόν δελτίο γίνεται λόγος για τη συνάντηση της κ. Δούρου με την κ. Μάλστρομ με την επισήμανση, μεταξύ άλλων, ότι η νέα περιφερειάρχης «υπογράμμισε στην Επίτροπο ότι η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος δεν μπορεί να γίνεται μέσω κέντρων κράτησης, όπως αυτά του Λαυρίου και της Αμυγδαλέζας, που αντίκεινται στο Σύνταγμα και την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Τέσσερις ώρες αργότερα από το γραφείο της παράταξης της κ. Δούρου «Δύναμη Ζωής» έφτασε στα δημοσιογραφικά μέιλ «ορθή επανάληψη» στην οποία έχει αφαιρεθεί η αναφορά στο Κέντρο του Λαυρίου και τη θέση του έχει πάρει το Κέντρο της Κορίνθου.

Για ποιόν λόγο άραγε έγινε αυτή η διόρθωση; Δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα της απελπιστικής κατάστασης του Κέντρου Προσφύγων του Λαυρίου ή συζητήθηκε και για κάποιους λόγους αφαιρέθηκε η σχετική αναφορά;

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου στο οποίο γίνεται αναφορά στο Κέντρο του Λαυρίου.

Διαβάστε εδώ την ορθή επανάληψη χωρίς την αναφορά στο Κέντρο του Λαυρίου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 3:43 μ.μ.

Λίγο το κακό. ΄Οποιο κέντρο και να συζητήθηκε απλώς συζητήθηκε. Κι αν συζητήθηκε. Μέχρι το Σεπτέμβρη θα έχει ξεχαστεί. Είναι σαν την ... παλαιστινιακή μαντίλα που φόρεσε ο Τσίπρας εχτές κι έπαιζε το σώου του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger