Home » , » Η μεγαλύτερη πορεία αλληλεγγύης στη Γάζα (photos)

Η μεγαλύτερη πορεία αλληλεγγύης στη Γάζα (photos)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 | 11:25 μ.μ.

Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, στη μεγαλύτερη μέχρι στιγμή διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του στη Γάζα, που αντιμετωπίζει με επιτυχία τους σιωνιστές δολοφόνους, οι οποίοι απαντούν με ολοένα και πιο δολοφονικά χτυπήματα ενάντια στον άμαχο πληθυσμό της Λωρίδας.

Οι διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα καταδίκης της σιωνιστικής βαρβαρότητας και των υποστηρικτών της, καθώς και συνθήματα αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, έκαναν πορεία πρώτα στην έδρα της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μετά στην αμερικάνικη πρεσβεία, καταδικάζοντας τη στήριξη που προσφέρουν οι αμερικανοί και οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές στη σιωνιστική οντότητα.

Πηγή: Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίστσαη
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 12:26 π.μ.

Δηλαδή μας λέτε ότι την προηγούμενη βδομάδα όλες οι συλλογικότητες μαζί ήσασταν λιγοτεροι από 3 χιλιάδες;

24 Ιουλίου 2014 στις 10:14 π.μ.

Βρε παιδιά, δεν ήταν 3.000, ήταν πολλοί περισσότεροι. Στην αρχή στο Σύνταγμα ήταν λίγοι, αλλά όταν ξεκίνησε η πορεία και μέχρι την ΕΕ και την Πρεσβεία υπολογίζω τους διπλάσιους τουλάχιστον.

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2014 στις 12:04 μ.μ.

΄Ετσι μπράβο. Διορθώστε το ποσό των ανθρώπων που ήρθε στην διαδήλωση. Να ταιριάζει με την εκτίμηση ότι ήταν η μεγαλύτερη διαδήλωση που έγινε για το Παλαιστινιακό. Εδώ σε άλλη ανάρτηση διαβασα σχόλιο ότι πολιτικοί παρατηρητές -που τι περιεργο δεν γραφεται το όνομά τους- δήλωσαν ότι αυτή η διαδήλωση ήταν εφάμιλλη με τις ευρωπαϊκές. Και να μιλάμε για 3000 ανθρώπους άντε και κάτι παραπάνω; Κάντε το 6000 όπως προτείνει ο 10.14. Μη σας πω να το κάνουμε 10000 όπως προτείνω εγώ. Ποιος θα μας ελέγξει; Τσάμπα πράγμα.

Ανεξάρτητα απ' αυτό βέβαια όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κατέβηκαν στην διαδήλωση -όπως και σε κάθε διαδήλωση - για το Παλαιστινιακό ή για όποιο άλλο θεμα, και που όντως δεν ήταν παραπάνω από 3000 και κάτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΌΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΟΥ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΄Η ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΙΛΑ.

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2014 στις 8:11 μ.μ.

Aυτό που φοράνε στο πρόσωπό τους τι είναι ; Και τι συμβολίζει;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger