Home » , » "Ποτάμι": Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος

"Ποτάμι": Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 | 12:18 π.μ.

Κι ενώ χιλιάδες μικρομεσαίοι αγρότες βρίσκονται στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής, εξαιτίας του ρώσικου εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα που επιβλήθηκε μετά την επέμβαση της ΕΕ και των ΗΠΑ στην Ουκρανία, -μια ενέργεια που στήριξε η ελληνική κυβέρνηση- έρχεται μια ανακοίνωση από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, μνημείο καιροσκοπισμού, θολούρας και πολιτικαντισμού.

Δείγμα κι αυτή του «νέου αέρα» που φέρνει στην πολιτική ζωή το «Ποτάμι»:

 «Η ρωσική απόφαση προέκυψε ως “παράπλευρη απώλεια” στην προσπάθεια της ΕΕ να προασπίσει τις ευρωπαϊκές αξίες της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας. Στηρίζουμε τις ευρωπαϊκές αρχές αλλά ταυτόχρονα ζητούμε να υποστηριχθεί η ελληνική αγροτική παραγωγή»..

Μάλιστα. Και ευρωλαγνεία με δείγματα υποταγής στις εντολές του ευρωιερατείου και υποστήριξη στην εν δυνάμει αγροτική εκλογική πελατεία. Ή διαφορετικά και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

Και φυσικά ούτε ίχνος κριτικής στην ελληνική κυβέρνηση που με την στάση της συνέβαλε ώστε να καταστραφούν αγροτικά προϊόντα που προοριζόταν για την ρώσικη αγορά και η αξία τους εκτιμάμε ότι ξεπερνούν τα 200 εκατ. Ευρώ.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger