Home » , » Ποιά συμφωνία μπορεί να γίνει ανάμεσα σε ένα κόμμα που λέει ότι είναι αριστερό και την παρέα των ρασοφόρων;

Ποιά συμφωνία μπορεί να γίνει ανάμεσα σε ένα κόμμα που λέει ότι είναι αριστερό και την παρέα των ρασοφόρων;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 | 9:33 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

- Εδώ έχουμε χαράτσια μειώσεις μισθών, τι μας ενδιαφέρει ο Κοκός; Περίμενε πρώτα ν' ακούσεις και μετά κρίνε.
Στη δεξιά υπάρχουν οι νοσταλγοί της χούντας κι οι νοσταλγοί της βασιλείας. Αυτοί που μιλάνε με θράσος για "δημοκρατία" ενώ στην πράξη εφαρμόζουν το φασισμό των ΜΑΤ, του παρακράτους, τη βία την τρομοκρατία. Γι αυτούς ο τέως δεν είναι απλός πολίτης. Έχει το "κληρονομικό χάρισμα" όπως τα μέντιουμ. Δεν προσπαθεί βέβαια να προβλέψει το μέλλον αλλά να το αλλάξει, να γυρίσει τη χώρα σε άλλες εποχές.

Κάποιοι εργάζονται σε αυτή την κατεύθυνση με το να λιβανίζουν και να ξεπλένουν. Δεν μας ενδιαφέρει ο σκοπός της συγκέντρωσης των φιλοβασιλικών αλλά ποιοί ήταν εκεί.
"...Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Μίνως και η Μαρί Κυριακού, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος, η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέτζος και ο πατέρας του πρώην υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, Μαρίνος..."

Δηλαδή απ' όλα είχε ο βασιλικός μπαξές: ΜΜΕ, δικηγόροι, διάφοροι πλούσιοι και φυσικά η όπου γάμος και χαρά η Ντόρα πρώτη, ντυμένη στρουμφάκι. Το Δρακουμέλ τον άφησε σπίτι μην ευχηθεί και έχουμε ατυχήματα. Ο πρόεδρος του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και η σύζυγός του Χριστίνα ήταν κι αυτοί εκεί... Χαρά που θα κάνουν οι αναγνώστες του β(λ)ήματος. "ΠΑΣΟΚ, ΕΛΙΑ και Κώτσο βασιλιά".

Εκείνο που επίσης αξίζει προσοχής είναι το εξής: ... Η Μητρόπολη της Αθήνας βρίσκεται υπό ανακατασκευή γι’ αυτό και είναι κλειστή. Αλλά το μεσημέρι της Πέμπτης άνοιξε κατ’ εξαίρεση για τον τέως βασιλιά, τη σύζυγό του Άννα Μαρία και την οικογένειά τους, Η ειδική δέηση εψάλη με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από το γάμο τους και η σύντομη τελετή έγινε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και διαβάστηκε ευχή για υγεία και μακροημέρευση ενώ έψαλλε και βυζαντινή χορωδία..."
Ο ίδιος ο Ιερώνυμος. Ούτε καν κάποιος από τους γραφικούς παπάδες. Αφού το λένε: "νίκας τοις βασιλεύσι". Φαντάζομαι στο Πάτερ ημών στο σημείο "ελθέτω η βασιλεία σου" οι παριστάμενοι γαλαζοαίματοι θα μειδίασαν.

Αυτά να τα ακούς εσύ Αλέξη. Για σένα τα λέω. Οι συνεργάτες σου, αφού θέλεις συνεργασία με τους παπάδες, δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Μην έχει κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ αυταπάτες, ότι μπορεί να υπάρξει συνεργασία. Γιατί κολλεγιά με το παπαδαριό σημαίνει και γάμο με αυτούς που οι παπάδες υποστηρίζουν στενά.

Ποιά λοιπόν συμφωνία μπορεί να γίνει ανάμεσα σε ένα κόμμα που λέει ότι είναι αριστερό και την παρέα των ρασοφόρων; Όλοι αυτοί είναι μαζί κι αυτοί κι άλλοι χειρότεροι που δεν φαίνονται αλλά υποστηρίζονται. Είναι "αλυσίδα" κι όταν κάνεις συμφωνία με ένα από δαύτους άθελα σου κάνεις συνθήκες με όλους... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:40 μ.μ.

Δεν γνωριζω ποιος ειναι ο mitsos 175,αλλα μικρη σημασια εχει,κοντα στις αποψεις που ο ανθρωπος παραθετει!! Βρε παιδια,για ονομα του θεου,καντε οτι μπορειτε,βοηθηστε οσο ακομα μπορειτε σε καποιο προβληματισμο,πιο βαθυ.....κοβουμε φλεβες μιλαμε!! Εχει ανακατωθει ολο το πανελληνιο,με το να γινουν αντιφασιστικες πορειες,,,,,,,και εκδηλωσεις για το Φυσσα!! Και καλα κανουν. Δεν διαφωνω....παρ'ολο που λιγο στεκομαι και σκευτομαι!! Ολα τα μπλογκ σχολιαζουν το τραγικο γεγονος,και σημειωνουν,την ειλικρινη προθεση ολων μας...."ο Παυλος να ζει,μεσα μας"!! ΠΩΣ διαολο,θα ζει ο Παυλος,οταν κανενας,μα κανενας,δεν σημειωνει το απλουστατο διαολε.Το παλλικαρι θελουμε,δεν θελουμε...δεν ειναι εν ζωη!! Και δεν ειναι,γιατι σταθηκε γενναια να υποστηριξει ενπρακτα το πιστευω του!! Για αυτο πεθανε ο ανθρωπος!! Αντεδρασε στον φασισμο!! Προχωρησε δηλαδη την διαχωριστικη γραμμη,των λογων,και προσχωρησε στην πραξη! Ημαρτον,στο τελος -τελος,δεν θελει και καμια φοβερη εξυπναδα να το διαπιστωσουμε!
Ο ανθρωπος δεν ηταν μονο λογια!! ΟΧΙ ηταν κυριως πραξεις!! Εμεις, μερα που γιορταζουμε,ειδατε κανενα "επαναστατη" να πει"οχι,απο θεμα τιμης και μονο,την εκδηλωση στην μητροπολη θα την ακυρωσουμε,και εις μνημη του Παυλου,θα κανουμε πορεια στο ναυτικο ομιλο,για να διαδηλωσουμε την αντιθεση μας,στην συμμετοχη παραγοντων !! Βρε,μην τρελλαθουμε!! Ακουσατε κατι εσεις,και το αγνοω εγω; Τοτε ζητω συγνωμη.Αν ομως ειναι οπως τα λεω.......παει....κοροιδευομαστε και μεταξυ μας!! Και φυσικο επομενο,να δοκιμασει και ο Βοριδης ,και ο μπουμπουκος,και ο Ντορα,και η κουτση Μαρια να πιανουν κοροιδα!!Εγινε οτι εγινε,σημερα στην μητροπολη,αλλα εμεις μονο τραγουδαμε"Παυλο ζεις...εσυ μας οδηγεις"!!!Ημαρτον,....εσεις "βαθυ κοκκινο" και ολοι μας "βαθια αρρωστοι"!!

Ανώνυμος
20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:30 π.μ.

Και μια αποψη λογω ενος ντοκιμαντερ:

Οταν εγινε το πραξικοπημα το 1967 η βασιλισσα και μητερα του κοκου
ητανε αυτη που εδινε τις εντολες.

Και αυτος ο ενεργουμενος της, -ο Κοκος.
Αν θυμαμαι καλα -απο το ντοκιμαντερ της ΄΄μηχανης του χρονου΄΄.
Oποιος το βρει ας το ανεβασει.




Ανώνυμος
20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:09 μ.μ.

Eιδα οτι ο συνδεσμος της Αεκ Μαρκοπουλου εβαλε στο συνδεσμο του πανο για τον Παυλο Φυσσα και επιθετικο προς τους φασιστες.
Εχει αναρτηθει σε μεσα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger