Home » , » 9 βιντεάκια με τον Γιώργο Μητσικώστα

9 βιντεάκια με τον Γιώργο Μητσικώστα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 | 1:49 π.μ.

Μοναδικός ο Γιώργος Μητσικώστας μας χάρισε αρκετά χαμόγελα μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή. Ο σατιρικός καλλιτέχνης ασχολήθηκε με όλα τα πρόσωπα που είναι το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα τις περισσότερες φορές με επιτυχία.

Το ταλέντο του φάνηκε ακόμα μια φορά στην επιτυχημένη φάρσα που έκανε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάτη μιμούμενος τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Νταλάρα.

Αν δεν κάνουμε λάθος είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την Γιάννα Αγγελοπούλου, τον Αντρέα Λοβέρδο (σ' αυτό το βίντεο βάζει τον Κώστα Πρέκα να του απαντήσει) καθώς και τον Μάκη Βορίδη.

Στα υπόλοιπα βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τον Αλέφαντο σε .. αρχαιολογικές ανασκαφές, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο με την γνωστή αθυροστομία του να παρουσιάζει εκπομπή, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου στο γνωστό "δημοσιογραφικό καθήκον" του, τον Σταύρο Θεοδωράκη σε αναστοχασμούς, καθώς και ένα σποτάκι για τον ΕΝΦΙΑ


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 9:56 π.μ.

Τρεις κι Μανιάτης
Η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ" είχε ομιλητή: Τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. Αλλά δεν είχε κόσμο. Σε άδειες καρέκλες μίλαγε.
Παρόλα αυτά ο κατά την άφιξή του στο ΤΕΕ έτυχε "θερμότατης" υποδοχής. Οι σχολικοί φύλακες του τα έψαλλαν για καλά.
Αγαπούλα, όταν αυτοί που συγκεντρώνονται για να σε γιουχάρουν είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που πάνε για να σε ακούσουν, πας σπίτι σου και φτιάχνεις καφέ με παξιμάδι. Τι δεν καταλαβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ; Δεν βρέχει, τους φτύνουν.
Αλλά που ντροπή και τσίπα;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger